Cyle Larin formayı unuttu!

Beşiktaş'la sözleşmesinin sona ermesinin ardından Club Brugge'e imza atan Cyle Larin, Belçika'da süre bulmakta oldukça zorlanıyor.

Cyle Larin formayı unuttu!
Cyle Larin formayı unuttu!
GİRİŞ 03.09.2022 14:42 GÜNCELLEME 03.09.2022 14:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'la 3 kupa kazanan Cyle Larin, Belçika'da kötü günler geçiriyor.

Futbola santrfor olarak başlayan Larin, Sergen Yalçın döneminde sol açık pozisyona geçmiş gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Süper Lig 'de 19 gol ve 6 asist yapan Kanadalı futbolcu kazanılan şampiyonlukta önemli rol oynamıştı. 

Sözleşmesi sona erdi

Ancak aynı performansını sürdüremeyen Larin, 1 sezon sonra 29 maçta 7 gol ve 1 asist yapabildi. Kötü giden sezonda eleştirilerin odağı olan Kanadalı golcü, yönetimle olan sözleşme görüşmelerinden sonuç alamadı ve bedelsiz olarak Club Brugge'e transfer oldu.

Forma şansı bulamıyor

Herkes Olympiakos'a transfer olmasını beklerken sürpriz bir şekilde Club Brugge'le anlaşan Larin, Belçika'da kötü günler geçiriyor. Mavi-Siyahlı takımla 7 resmi karşılaşmaya çıkan Larin sadece 95 dakika forma süresi bulabildi.

Son maçta oyuna giremedi

Club Brugge'ün Cercle Brugge'ü 4-0 mağlup ettiği mücadeleye de yedek kulübesinde başlayan Larin, karşılaşmada forma şansı bulamadı. Larin'in henüz gol ve asisti bulunmuyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte böyle futbolcuları hemen göndereceksin israr etmeyeceksin kal diye. Bu kaçıncı örnek. Larin gitti yeri boşmu kaldı. Daha iyisini aldınız. Onlar pişman olsunlar.
    Cevapla
  • HARAMİDERE li 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa da 300 000 euroluk oyuncu . Türkiye de 3 000 000 euro istiyordu.Türkiyedeki spor medyası onun gidişine çok üzülmüştü.
    Cevapla