James Rodriguez'den Valencia'ya çağrı! Beni alın

Geçen sezon Al Rayyan'a transfer olan James Rodriguez, Cavani transferi sonrasında Valencia'ya mesaj gönderdi. james, "Valencia harika bir kulüp, beni ararlarsa maaşımı düşürür, Katar'dan yürüyerek bile gelirim" ifadelerini kullandı.

James Rodriguez'den Valencia'ya çağrı! Beni alın
James Rodriguez'den Valencia'ya çağrı! Beni alın
GİRİŞ 31.08.2022 20:53 GÜNCELLEME 31.08.2022 20:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kariyerinde Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih ve Everton gibi takımların formasını giyen, geçen sene henüz 30 yaşındayken Katar'ın Al Rayyan takımına transfer olan James Rodriguez bu kararından pişman olmuş gibi. Avrupa'ya dönmek istediği bilinen ve zaman zaman Türk takımlarıyla da ismi anılan Kolombiyalı futbolcu, Valencia'ya yeşil ışık yaktı.

'Cavani'ye yardım edecek birini ararlarsa...'

Hatta yıldız oyuncu resmen İspanyol temsilcisine 'Beni alın' mesajını gönderdi. Son olarak Edinson Cavani'yi kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Siyah-Beyazlılar için Rodriguez, "Cavani'ye yardım edecek birini arıyorlarsa ben buradayım. Valencia harika bir kulüp, beni ararlarsa maaşımı düşürür, Katar'dan yürüyerek bile gelirim" dedi.

Tutumları merak ediliyor

Rodriguez'in bu açıklaması sonrasında İspanyol temsilcisinin transferle ilgili nasıl bir tutumu olacağı merak konusu...

1 senede 15 maça çıktı

Kariyerinde kendisine tam 148.23 milyon Euro bonservis ödenen 31 yaşındaki futbolcu 1 senelik Katar macerasında 15 maça çıktı, 5 gol, 7 asistle klasını konuşturdu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu ne kırkunç oara ya . Katar ne yapıyor milyonlarca müslüman aç oerişan yemende suriyede afganşstan da bunlar bşr futbolcuta trilyon o da on beş maç içğn gol atmış atsa ne ojacsk atmasa ne okacak yaxık lar olsun
    Cevapla