Lyon, Evander için temaslara başladı!

Olympique Lyon, Galatasaray'ın da bir süre transferi adına yoğun uğraş verdiği Brezilyalı orta saha Evander için kulübü Midtjylland ile temaslara başladı.

Lyon, Evander için temaslara başladı!
Lyon, Evander için temaslara başladı!
GİRİŞ 25.08.2022 16:54 GÜNCELLEME 25.08.2022 16:54

Galatasaray'ın uzun süre transferi adına görüşmelerde bulunduğu Evander, Fransa'ya transfer olabilir. Olympique Lyon, Brezilyalı orta sahayı kadrosuna katmak adına girişimlere başladı. 

Homme du Match'e göre Lyon, Brezilyalı yıldızı Lucas Paqueta'yı West Ham'a kaptırmak üzereyken yerini Evander ile doldurmayı planlıyor. Bu doğrultuda Lyon, Evander'in kulübü Midtjylland ile görüşmelere başladı. 

Everton, Fulham, Galatasaray ve Rangers gibi kulüplerin de gündemine geldiği belirtilen Brezilyalı orta sahanın transferinin 10-15 milyon Euro arası bir bonservisle bitebileceği aktarılmakta. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.