Jose Mourinho'dan Andrea Belotti açıklaması

Roma teknik direktörü Jose Mourinho, başkent ekibiyle adı geçen Andrea Belotti'nin Roma'da oynamak istemesinden dolayı mutlu.

Jose Mourinho'dan Andrea Belotti açıklaması
Jose Mourinho'dan Andrea Belotti açıklaması
GİRİŞ 21.08.2022 17:14 GÜNCELLEME 21.08.2022 17:14

Torino ile yollarını ayıran Andrea Belotti'nin geleceği belirsizliğini koruyor. Galatasaray'ın da gündeminde yer alan İtalyan golcünün adı sık sık Roma ile anılıyordu. İtalyan basınında çıkan haberlerde, Belotti'nin ısrarla Roma'da forma giymek istediği yazılırken başkent ekibinin teknik direktörü Jose Mourinho yıldız golcü hakkında konuştu.



Roma'nın Serie A'da karşılaşacağı Cremonese maçının öncesinde konuşan Jose Mourinho, "Andrea Belotti şu anda serbest ve onun hakkında konuşma hakkım var. Diyeceğim şu; eğer Roma'da oynama arzusu doğruysa gerçekten bu hoşuma gidiyor" dedi.

28 yaşındaki Belotti geçen sezon Serie A'da 22 maçta 8 gol kaydetmişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL