Igor Tudor'dan Cengiz Ünder'i çıldırtan karar!

Marsilya'nın Nantes'ı 2-1 mağlup ettiği maçta Igor Tudor, adı Galatasaray ile anılan Cengiz Ünder'i 65. dakikada oyuna alıp 83. dakikada oyundan çıkardı.

Igor Tudor'dan Cengiz Ünder'i çıldırtan karar!
Igor Tudor'dan Cengiz Ünder'i çıldırtan karar!
GİRİŞ 21.08.2022 11:44 GÜNCELLEME 21.08.2022 11:45
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ligue 1'in üçüncü haftasında Igor Tudor'un çalıştırdığı Marsilya, Nantes'ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada Marsilya'nın galibiyet golleri 70. dakikada Mangulu ve 82. dakikada Pallois'ten (K.K.) geldi. 

Marsilya'da Samuel Gigot, 76. dakikada kırmızı kart görürken Igor Tudor'un oyuncu değişikliği kararı milli oyuncumuz Cengiz Ünder'i çileden çıkardı. 

Müsabakaya Marsilya'nın bir diğer yıldızı Dimitri Payet ile birlikte yedek kulübesinde başlayan Cengiz Ünder, 65. dakikada Alexis Sanchez yerine oyuna dahil oldu. 

Karşılaşmayı 10 kişi götüren Marsilya'da Igor Tudor, 82. dakikada gelen galibiyet golü sonrası 83'te Cengiz Ünder'i oyundan çıkardı.

CENGİZ KARARA ÇOK BOZULDU, TARAFTAR VE TAKIM ARKADAŞLARI TESELLİ ETTİ

Igor Tudor'un bu kararına çok sinirlenen Cengiz, Hırvat çalıştırıcıya tepki gösterirken takım arkadaşları ve taraftarlar oyuncuyu alkışlayarak teselli etti. 

18 dakikada sonra oyundan alınmasına öfkelenen Cengiz Ünder'i Marsilya taraftarları ayakta alkışlarken milli oyuncumuz da alkışla karşılık verdi. 

DİREKT SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Cengiz Ünder, Igor Tudor'un bu kararı sonrası yedek kulübesi yerine direkt soyunma odasına gitti.

Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 47 maça çıkarken 13 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koydu. Milli futbolcu bu sezon ise 3 maçta toplam 125 dakika süre aldı.

GALATASARAY İDDİALARI VAR

Teknik direktör Igor Tudor'un Cengiz Ünder'i kadroda istemediği yönünde çok sayıda haber çıkmıştı. İsmi Galatasaray ile de anılan milli futbolcunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği biliniyor. Son olarak Marsilya'nın Atalanta ile Cengiz Ünder - Ruslan Malinovskiy takası için görüşmeler gerçekleştirdiği ve bu takas transferinin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu yönünde haberler Fransa ve İtalya basınında çıkmıştı.

(Hürriyet)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 22
  • Adanalılar 1 yıl önce Şikayet Et
    Irkçılık olabilirmiş acaba
    Cevapla
  • metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep okuyoruz bir Türk sporcu yurt dışına gittiğinde kıymetleniyor.Büyük takımın biri hemen transferhazırlığı yapdığı ile ilgili haberler ortaya çıkıyor
    Cevapla
  • Eğitimci 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru yapmış. Takım 1 kişi eksik ve milli maçlarda da görüyoruz sahada sadece gezen biri var ayağına aldıığı 10 topun 9 unu olumsuz kullanan biri var. Tabiki onu alırsınız. Milli takımda bunu kim koruyorsa çok hak yediğini biliyor mu acaba.
    Cevapla
  • Oktay 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam geçen sezon marsilya forması ile 47 maça çıkıp 13 gol atıp 6 asist yapmış sen ne anlatıyorsun yorum yaparken biraz insaflı olmak lazım.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorsan taktik için skoru korumak için yaptı der. Öyle bile olsa, insan yorgun forvetlerden birini çıkarır, taze oyuna gireni değil. Igor bu işlerden anlamıyor.
    Cevapla
  • CAN BAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel yavrum cenz gavur memlekette hayır yok yaptığın topun peşinde koşmak Hem ülkende koş topa vur hemde vurulacak herşeye vur
    Cevapla
  • Gemerek... 1 yıl önce Şikayet Et
    zir cahil.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle