Tottenham, Wolverhampton'ı tek golle geçti

İngiltere Premier Lig'in 3. hafta maçında, Tottenham, Wolverhampton Wanderers'ı 1-0 yendi.

Tottenham, Wolverhampton'ı tek golle geçti
Tottenham, Wolverhampton'ı tek golle geçti
GİRİŞ 20.08.2022 16:51 GÜNCELLEME 20.08.2022 18:01

Londra'daki Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynanan maçta, Tottenham'ın golü maçın 64. dakikasında Harry Kane'den geldi. Bu gol, 29 yaşındaki İngiliz forvet Kane'nin Tottenham formasıyla 250. golü oldu.

Bu galibiyetin ardından Tottenham, 7 puanla Premier Lig'de liderlik koltuğuna oturdu.

HARRY KANE TARİHE GEÇTİ

İkinci yarının 64. dakikasında sol köşeden kullanılan kornerde ön direkt Perisic kafasıyla arka direğe doğru topu gönderdi. Orada Nathan Michael Collins ile ikili mücadeleye giren Harry Kane rakibinden kurtularak kendisini boşa çıkardı ve gelen topa dokunarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Harry Kane, bu golle İngiltere Premier Lig tarihinde 185 golle aynı takımla en çok gol atan futbolcu oldu. İngiliz futbolcuyu 184 golle Sergio Agüero (Manchester City) ve 183 golle Wayne Rooney (Manchester United) izledi. 

Maçın geriye kalan dakikalarında her iki takım da yine gol aradı ancak mücadelenin 90 dakikasında başka gol sesi çıkmayınca Tottenham sahasında 1-0'lık skorla 3 puanı hanesine yazdırdı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.