Bu gurur Gomis'in! Avrupa'da zirvede

Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis, Avrupa'nın en önemli 15 liginde 36 yaş üstü futbolcular içinde en golcü isim oldu.

Bu gurur Gomis'in! Avrupa'da zirvede
Bu gurur Gomis'in! Avrupa'da zirvede
GİRİŞ 20.08.2022 15:56 GÜNCELLEME 20.08.2022 15:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Fransız yıldızı, son haftalarda attığı gollerle adından söz ettiriyor… Sarı-kırmızılıların 37 yaşındaki golcüsü Ümraniyespor maçında attığı golle takımına 3 puan kazandırmayı başardı.

Antalyaspor ile oynanan ilk hafta maçında oyuna sonradan giren ve galibiyet golüne imza atan Bafetimbi Gomis, Ümraniyespor maçında da fileleri havalandırarak taraftarların gönlünde bir kez daha taht kurdu.

EN GOLCÜ İSİM GOMIS

Takvim'in haberine göre Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarında fileleri havalandıran Gomis, Avrupa'nın en önemli 15 liginde 36 yaş üstü futbolcular içinde en golcü isim durumunda…

37 yaşındaki futbolcu 3 Süper Lig maçında 2 gol atarken, onu eski Çaykur Rizesporlu Milan Skoda ve Fortuna Sittard'ta top koşturan 36 yaşındaki Burak Yılmaz takip etti. 36 yaşındaki Skoda 3 maçta 1 gol atarken Burak Yılmaz ise oynadığı tek maçta 1 gole imza attı.

29 DAKİKADA 1 ATIYOR

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Gomis, 58 dakika görev aldı ve 29 dakikada bir gol üretti. Geçen sezon 14 Süper Lig maçında forma giyen tecrübeli golcü sezonu 9 golle tamamlamıştı.

Haris Seferovic transferi sonrası geri planda kalması beklenen Fransız yıldızın sezonun başında form tutması Teknik Direktör Okan Buruk'un da yüzünü güldürüyor.

Bu sezon oyuna hep sonradan dahil olan Gomis geçen sezon da ligde sadece 2 maçta 90 dakika sahada kaldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Gomis Fernando ♡♡♡♡
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Efsane Aslan Jaguar♡♡♡♡
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    GS ın da en golcü ismi GS nin bu sezon attığı tüm gölleri o atmış rekor üstüne rekor:))
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Maç boyunca en çok nefes alıp verenler sıralamasında Siirt sporlu Abdullah, Avrupa birincisi olmuş. Bu gurur Türkiye'ye yeter!
    Cevapla
  • Ts61 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık süperlig den soğudum en iyisi olsan ne yazar avrupada herkes koskoça bir sıfır biz anca kendimizi kandırırız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle