Kim Min Jae ilk maçında Napoli taraftarını kendine hayran bıraktı!

Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon Euro'ya transfer olan Kim Min Jae, ilk maçında göz doldurdu. Güney Koreli savunmacı, Hellas Verona karşısındaki istatistikleriyle İtalyanları mest etti.

Kim Min Jae ilk maçında Napoli taraftarını kendine hayran bıraktı!
Kim Min Jae ilk maçında Napoli taraftarını kendine hayran bıraktı!
GİRİŞ 16.08.2022 12:34 GÜNCELLEME 16.08.2022 12:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Serie A kariyerinde ilk maçına çıkan Kim Min-Jae, Verona - Napoli karşılaşmasında en fazla topla buluşan ve en fazla isabetli pas veren oyuncu oldu. Maça ilk 11'de başlayan yetenekli savunmacı, 90 dakika sahada kaldı.

Hellas Verona karşısında toplamda 94 kez topla buluşan Güney Koreli stoper, 72 isabetli pas yaparak %90 gibi yüksek bir pas isabet yüzdesi yakaladı. 8 sahipsiz kazanırken, 2 kez de pas arası yapan Kim Min Jae, girdiği 7 ikili mücadeleden de 5'ini kazanmayı bildi.

KIM MIN JAE'NİN VERONA MAÇINDAKİ İSTATİSTİKLERİ

Topla buluşma: 94
İsabetli pas: 72
İsabetli pas yüzdesi: %90
İkili mücadele: 5/7
Pas arası: 2
Sahipsiz top kazanma: 8

İTALYANLAR MEST OLDU

Karşılaşma esnasında ve sonrasında Kim Min Jae hakkında paylaşımlarda bulunan Napoli taraftarları, Güney Koreli futbolcunun ne kadar doğru bir transfer hamlesi olduğu görüşünde birleşti.

LUCIANO SPALLETTI, KIM MIN JAE İÇİN NELER DEDİ?

Napoli teknik direktörü Luciano Spalletti, "Kim Min Jae, mükemmel teknik yeteneğe ve taktiksel farkındalığa sahip karizmatik bir oyuncu. Liderlik karakterini gösterdi. Savaşçı ve havadan da güçlü." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Napoli karşılaşmada sahadan 5-2 galip ayrıldı. 

KAYNAK: HÜRRİYET
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • mehmetgecgel 1 yıl önce Şikayet Et
    yaramıza tuz baslayın lutfen..
    Cevapla
  • FB*MERT*FB 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam zaten iyi futbolcu. Umarım çok başarılı olur.
    Cevapla
  • Fr06 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulen şu adam 1 yılda bu paraya satıldı 1 yıl daha kalsa 2 katına satarlardı. Herşeyi geçtim Fenerin en faydalı futbolcusu neden satarsın ki...
    Cevapla
  • Sefa 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam fenere transfer olurken, fenerde sadece 1 sene kalmak için sözleşmeme 18.5 serbest kalma bedeli koyun yoksa gelmem dedi
    Cevapla