Ronaldo için flaş MLS iddiası! Yeni adresi...

Transfer döneminin başlangıcından beri Devler Ligi'nde boy gösterecek bir takıma katılmak isteyen Ronaldo, önerildiği kulüplerden ret yemişti. Ronaldo'nun MLS'e transfer olacağı iddia edildi.

GİRİŞ 15.08.2022 11:14 GÜNCELLEME 15.08.2022 21:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig'in ilk haftasında evinde Brighton'a 2-1 mağlup olan Kırmızı Şeytanlar, geçtiğimiz gün Brentfor deplasmanında 4-0'lık bir hezimete uğramıştı.

Hollandalı menajer, yaşanan 4-0'lık mağlubiyetin ardından yüzünde dalgın bir ifadeyle sahaya bakarken Ronaldo, taç çizgisinde duran Ten Hag'ı görmezden gelerek selam vermedi. Portekizli yıldızın, bu hareketiyle hocasını herkesin önünde küçük düşürdüğü konuşuldu.

Ronaldo'nun, daha önce Barcelona, Bayern Münih, Inter, Milan, Chelsea gibi ekipler tarafından reddedildiği öne sürülmüştü. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takım bulamayan Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu.

İddialara göre Portekizli yıldız, David Beckham'ın takımı olan Inter Miami'ye transfer olmaya çok yakın.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelmiyo fenere
    Cevapla
  • Zirto 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana D.. GEL
    Cevapla
  • Toprak 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs ye gel yaw
    Cevapla
  • iks ye ze 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşkeeee.....
    Cevapla
  • Cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa Galatasaray mı
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Come to Kayseri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle