Halil Dervişoğlu için resmi açıklama: Hull City ile anlaştık!

Son iki sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Halil Dervişoğlu'nun menajeri Muzaffer Dervişoğlu, "Biz, Hull City ile anlaştık. Kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz" dedi.

GİRİŞ 15.08.2022 00:29 GÜNCELLEME 15.08.2022 09:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

2020-2022 yılları arasında kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve zaman zaman performansıyla beğeni kazanan zaman zaman da eleştiri oklarının hedefinde olan Halil Dervişoğlu'nun ismi yeni sezon için yine Türk takımlarıyla anılmıştı. 22 yaşındaki forvet için başta Galatasaray olmak üzere Beşiktaş ve Trabzonspor 'un da ismi geçmiş ancak üç takıma da transferi gerçekleşmemişti.

Premier Lig'de şans da buluyor

Brentford'un hazırlık maçlarında ve Premier Lig'in ilk haftasındaki Leicester City karşılaşmasında süre bulan başarılı oyuncunun geleceği de merak ediliyordu. İngiliz ekibi iyi bir teklif gelmediği halde milli oyuncuyu kadrosunda tutmak isterken, gelecek önerileri de değerlendirmeye alacaktı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, Halil için devreye girdi.

Görüşmeler sürüyor

Ajansspor'un haberine göre bu durumu da Halil'in hem babası hem de menajeri olan Muzaffer Dervişoğlu resmen açıkladı. Baba Dervişoğlu, "Biz, Hull City ile anlaştık. Kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz" dedi. Hull ile Brentford'un görüşmelerinin devam ettiği de kaydedildi.

Başarılı oyuncu iki sezonda Galatasaray formasıyla 45 maça çıkarken, 8 kez rakip fileleri havalandırdı ve 3 de asist yaptı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Gs’li 1 yıl önce Şikayet Et
    İki tane Seferoviç eder. İsmi Halil İbrahim değil de İbrahimoviç yada Haliloviç oysaydı bak O zaman ne inciler dizerlerdi.
    Cevapla
  • Bırak 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeßim sanki izlemediğimiz adam oyun mantelitesi 0 bencil pas verilcek yerde vermiyor. Bu mu yıldız olacak
    Cevapla
  • zztuu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir yerde acun ismi geciyorsa reklam kokan hareketler.
    Cevapla
  • fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    gs ye giitin aldi boyyunun ölcüsünü babasindan menejer olursa ali koc istemisti simdi lazim degil gelmesin sakin fenere
    Cevapla
  • Marjinal 1 yıl önce Şikayet Et
    Halil kovacevic kal orda gelme gs ye
    Cevapla
  • aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    vasat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle