Ozan Kabak attı! Hoffenheim ilk galibiyetini aldı

Almanya Ligi'nde Hoffenheim, Ozan Kabak'ın gol attığı maçta Bochum'u 3-2 mağlup etti. Ev sahibi ekip bir de penaltı atışından yararlanamadı.

Ozan Kabak attı! Hoffenheim ilk galibiyetini aldı
Ozan Kabak attı! Hoffenheim ilk galibiyetini aldı
GİRİŞ 13.08.2022 18:49 GÜNCELLEME 13.08.2022 18:49

Almanya Ligi'nde haftaya puansız başlayan iki ekibin mücadelesinde Bochum, 10 ve 13. dakikalarda Simon Zoller'in golleriyle 2-0 öne geçti. 14. dakikada Christoph Baumgartner Hoffenheim adına farkı bire indirdi.

Beraberlik golü Ozan'dan

23. dakikada ise Ozan Kabak sahne aldı. Sağ kanattan Dennis Geiger'in kullandığı köşe vuruşunu ön direkte tamamlayan milli futbolcu, topu sol direğin yanından ağlarla buluşturdu ve skoru 2-2 yaptı. Hoffenheim'la ilk golünü Almanya Kupası'nda SV Rodinghausen'i 2-0 yeh-ndikleri maçta atan Ozan Kabak, yeni takımıyla ikinci golünü kaydetti.

İlk yarı bu skorla sona ererken; 59'da kazanılan penaltı atışında Kramaric'in vuruşunu Manuel Riemann kurtardı.

Maçta son sözü 88'de Moanes Dabbur söyledi ve Hoffenheim sahadan 3-2 galip ayrılarak bu sezon ilk galibiyetini elde etti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.