Fransız futbolcu Paul Pogba'dan "Gazze" paylaşımı

Saldırı sırasında hayatını kaybeden çocukların fotoğrafını paylaşan Pogba, "Allah'ım Gazze halkını koru'' ifadelerin kullandı.

Fransız futbolcu Paul Pogba'dan "Gazze" paylaşımı
Fransız futbolcu Paul Pogba'dan "Gazze" paylaşımı
GİRİŞ 10.08.2022 14:13 GÜNCELLEME 10.08.2022 14:13
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Fransız milli futbolcu Paul Pogba, İsrail'in Gazze'ye son saldırısı sırasında hayatını kaybedenler için başsağlığında bulundu.

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'a transfer olan Pogba, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından Gazze'de yaşananları kınadı.

Saldırı sırasında hayatını kaybeden bazı çocukların fotoğrafını paylaşan Pogba, "Allah'ım Gazze halkını koru." mesajını yazdı.

İsrail, saldırı hazırlığında olduğu gerekçesiyle geçen hafta Gazze'deki İslami Cihad'a ait olduğunu iddia ettiği hedeflere saldırı başlatmıştı. İsrail'in saldırısı üzerine Gazze'den İsrail yönüne bir dizi roket atılmıştı. İsrail'in Gazze şeridine düzenlediği saldırılar sonucunda aralarında 14 çocuk ve 4 kadının yer aldığı 44 kişi hayatını kaybetmişti. İsrail tarafındaysa herhangi bir can kaybı yaşanmamıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • NY YY 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin amin.....
    Cevapla
  • Melek şanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım şu zalim israil kavmini helak eyle. çok yakında onları durdurmayı bize nasip et.
    Cevapla
  • Önder Tarım 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah müminler kardeştir ve birbirlerinin yardımcısıdır diyor, Allah birbirinize yardım edin koruyup kollayın diyor biz tekrar Allahım sen koru diyoruz.. Belkide burada eksiğiz ve bu olanlar bizim başımıza bu nedenle geliyor. Çünkü müslümanlar birbirlerine yardım etmek için canından, malından vaz geçmek istemiyor ve Allah'ım sen yardım et diyor.. diyoruz....diyorlar.... ve olmuyor, aslada olmayacak da....
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    .... hepimiz Cihad'a başka kurtuluş yok.....
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Duyarlılık ve vicdan, en önemli insani vasıflardan. Dine, meşrebe, ırka bağlı değil tabii. Maalesef, günümüzde birçok devlet yetkilisi vasıflardan yoksun. Asıl mesele bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle