Nwakaeme, İspanyol ekibiyle masaya oturdu

Yüksek maaş talebi nedeniyle Trabzonspor’la anlaşamayan Anthony Nwakaeme, Real Valladolid'le görüşmelere başladı.

Nwakaeme, İspanyol ekibiyle masaya oturdu
Nwakaeme, İspanyol ekibiyle masaya oturdu
GİRİŞ 04.08.2022 09:29 GÜNCELLEME 05.08.2022 00:11
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yüksek maaş talebi nedeniyle Trabzonspor’la anlaşamayan Anthony Nwakaeme, Al Ittıhad, Galatasaray ve Hull City gibi kulüplerle yaptığı görüşmelerden de sonuç alamadı.

33 yaşındaki Nijeryalı yıldızın son olarak Real Valladolid’le görüştüğü belirtildi. İspanyol ekibinin Nwakaeme’ye yapacağı teklif merak edilirken, tecrübeli futbolcu Hull City’nin senelik 2 milyon Euro’dan 2 yıllık kontrat önerisini son anda geri çevirmişti

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor taraftarı başkanın işine karışmasın.Kulüpte dengeler var. 33 yaşında futbolcu 3 yıllık sözleşme ve senelik 3 milyon euro istiyor.Kulüp ona takımdaki en yüksek maaşı teklif etti.Para gözlülüğünden Trabzonspor'u bırakıyor.Hali hazırda nwakaeme'ye Trabzonspor'un verdiği parayı veren kulüp bulamadı.Ancak arap ülkelerinde bulabilir.
    Cevapla
  • TPRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim gönderdiğimiz veya bize çalım atıp giden hiçbir topçu başarılı olamaz. Ts öyle bir kulüptür. Ahımızı alan vah vah lık olur. :)))
    Cevapla
  • rrrr 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon'dan kovulanlar bir daha kulüp bulamıyor
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Batti gemi yan gider, ligde biraz başarılı olanin arkasi kalkiyor hemen. Hem Trabzondan giden kolay kolay baska takima yar olmuyor. Iyi günler.
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Gsliyim. Trabzon bu adamın aşırı maaş istemesi nedeniyle yol vermesi çok doğru oldu. Kulüplerimizi söğüş makinesine çeviriyor bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle