Marsilya'da kriz! Cengiz Ünder ve Igor Tudor...

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'da kriz var. Futbolcuların teknik adam Igor Tudor ile bazı problemler yaşadığı basına yansıdı.

Marsilya'da kriz! Cengiz Ünder ve Igor Tudor...
Marsilya'da kriz! Cengiz Ünder ve Igor Tudor...
GİRİŞ 03.08.2022 19:28 GÜNCELLEME 03.08.2022 19:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon başında göreve Igor Tudor'u getiren Marsilya'da kriz yaşanıyor.

Payet, başkanla toplantı talep etti

L'Equipe, futbolcuların Igor Tudor'un takımla iletişiminden memnun olmadığı için kaptan Dimitri Payet'in Başkan Pablo Longoria'dan toplantı talep ettiğini yazdı.

Haberde ayrıca, Tudor'un sert tavırları ve idman temposunun da hoşnutsuzluk yarattığı ifade edildi.

Hırvat teknik adamın takımın başarılı orta saha oyuncusu Gerson'la idmanda sert bir tartışma yaşadığı, forvet Dieng'le de karşılıklı atıştığı ve aralarının açık olduğu daha önce basına yansımıştı.

Marsilyalı taraftarlar, Tudor'u istemiyor

Marsilyalı taraftarlar ise "Tudor Out" hashtagi ile sosyal medya üzerinden Tudor'un sezon başlamadan görevden alınmasına ilişkin kampanya yaptı.

Cengiz de Tudor'un tavrından şikayetçi

Öte yandan Tudor'un Cengiz Ünder'i de ilk 11'de düşünmediği ve Cengiz'in de Tudor'un tavrından şikayetçi olduğu da basına yansıdı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    tudor nedir ya inlüminati mi var arkasında bu adam nasıl bu kadar başarısızken bu kadar şanslı olabiliyor sanki arkasından birileri itiyor
    Cevapla