Ronaldo'ya tepkiler sürüyor

Geçtiğimiz günlerde oynanan hazırlık maçında oyundan alındıktan sonra maçın bitmesini beklemeyen ve stadyumdan ayrılan Cristiano Ronaldo ile ipler kopma noktasına geliyor.

Ronaldo'ya tepkiler sürüyor
Ronaldo'ya tepkiler sürüyor
GİRİŞ 02.08.2022 13:31 GÜNCELLEME 02.08.2022 15:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde oynanan hazırlık maçında oyundan alındıktan sonra maçın bitmesini beklemeyen ve stadyumdan ayrılan Cristiano Ronaldo'ya tepkiler devam ediyor. İngiliz basını Ronaldo için bomba bir iddia ortaya attı. Ayrıca Ronaldo'nun yeni teknik direktör Eric Ten Haag ile sorun yaşadığı da ifade edildi. 

Geçtiğimiz günlerde Manchester United ile Rayo Vallecano arasında oynanan maçta Ronaldo'nun tavırları gündeme gelmeye devam ediyor. İngiliz basını, Ronaldo'nun yaptıklarından dolayı taraftarın rahatsız olduğu ve bu olaya tepki gösterdiğini ifade etti.

RONALDO, TEN HAG'IN KONUŞMASINI KÜÇÜMSEDİ

Teknik Direktör Eric Ten Hag tarafından oyundan alınan Ronaldo, maçın bitmesini beklemeden stadyumu terk etti. Hatta Ronaldo'nun Eric Ten Hag'ın konuşmalarını küçümsediği bile iddia edildi.

TARAFTARLAR RONALDO'YA TEPKİLİ

Taraftarlar, Ronaldo'nun stadyumdan çıkmasına ve maç sonuna kadar takımın yanında olmamasından dolayı tepki gösterdiği iddia edildi. Tribünlerde maçı izleyen bir diğer Portekizli oyuncu Diogo Dalot da maçın bitmesini beklemeden stadı terk eden isim oldu.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre kulüp, Ronaldo'ya stadı terk ettiği için ceza vermeyecek. Fakat United'dan bir kaynak SunSport'a şunları söyledi.

"NE OLURSA OLSUN HER OYUNCU MAÇ SONU SOYUNMA ODASINDA OLMALI"

"Takıma dahil olduğunuzda erken ayrılmak iyi bir fikir değil. Eğer tribünlerdeysen ve işin içinde değilsen durum farklı tabi. Oyunda oynayan birinin maçın ardından soyunma odalarında olmasını ve teknik direktörün düşüncelerini dinlemesini beklersiniz."

"TEN HAG İLE ANLAŞMAZLIK YAŞIYOR"

"Ayrıca Ronaldo'yu görmek için birçok taraftar oradaydı ve bitiş düdüğünden sonra taraftarların alkışlarına bile karşılık vermedi. Ronaldo, ilk yarıda Ten Hag ile oyun arasında bir anlaşmazlık yaşadı. Oyunun durduğu anlarda takımı çağıran Hag, Ronaldo'nun yapmasını istediği şeylerde oldukça hareketliydi, fakat Ronaldo sanki aynı fikirde değilmiş gibi kollarını bir yana uzattı."

RONALDO AYRILMAK İSTİYOR

Aynı haberde yer alan iddiaya göre Ronaldo'nun Manchester United'da mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmayı düşündüğü yazıldı. Ronaldo, geçtiğimiz sezon takımın gösterdiği performanstan memnun kalmamış ve rahatsızlığını dile getirmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    ronaldo hayranı gerzekler herifin ne kadar toksik olduğunu kabul etmek istemiyorlar. fanilere tapınan vasat herifler.
    Cevapla
  • Çorumspor aslanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo bırak o karaktersiz takımı gel bizim takıma. Benim Broadway'i emrine verecem birde sana 5 dönüm arazili müstakil ev kiralarım. Araziye yüzme havuzu yaptırırım. Antrenmanlara katılman gerekmez, ne zaman istersen maça gelebilirsin. Gurbanın olam la.
    Cevapla
  • Çorum alanına cvp 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin broadway da şimdi çorum kaloriferide vardır Ronaldo öyle arabayı İngiltere de bile bulamaz ,aklı varsa gelü gelmezsede gendi bilü :)))
    Cevapla
  • abdo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo adamdır geçin bunları inanmayın komplodur
    Cevapla
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    ronaldo adamsır...vardır hollandalı antrenörün bi yamuğu
    Cevapla