Acun Ilıcalı'nın takımından Manchester United'a gitti

Championship ekiplerinden Hull City ile yollarını ayıran deneyimli futbolcu Tom Huddlestone, Manchester United'da farklı bir rolü devralıyor.

GİRİŞ 02.08.2022 09:54 GÜNCELLEME 02.08.2022 21:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Premier Lig ekiplerinden Manchester United genç futbolcuların başına deneyimli bir ismi getiriyor. İngiliz milli futbolcu Tom Huddlestone, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de bir sezon geçirdi ve bu yaz takımdan ayrıldı. 

35 yaşındaki futbolcunun geleceği belirsizliğini korurken Huddlestone'ın ayağına yeni bir fırsat geldi. Manchester United, Tom Huddlestone'ı genç takımda oyuncu-antrenör yapacak.

The Athletic'in haberine göre Manchester United, U21 takımının başına Tom Huddlestone'ı getiriyor. Deneyimli futbolcu İngiliz devinde oyuncu-antrenör görevini yerine getirecek.

U21 takımını çalıştıracak Huddlestone ayrıca bu maçlarda da forma giyme hakkına sahip olacak. Manchester United geçen sezon aynı formülü Paul McShane ile gerçekleştirmiş ve 36 yaşındaki futbolcu hem antrenör hem de oyuncu olarak genç takımda görev yapmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür, çok güzel bir gelişme
    Cevapla
  • sır 1 yıl önce Şikayet Et
    bu acun Ali Koç la bir işler çeviriyor
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    İşler derken ne gibi yani, Acun’un Fenerli olması size neden batıyor, yoksa Fenerli olması suçmu
    Cevapla
  • Arapası 1 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşındaki futbolcunun geleceği belirsizliğini korurken VE Haberin devamı 36 yaşındaki futbolcu hem antrenör hem de oyuncu olarak genç takımda görev yapmıştı. 35 yaşındamı 36 yaşındamı :)))))
    Cevapla
  • Sahi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim paul mcshaneden bahsediyo haberin sonunu dikkatli okursan
    Cevapla