Marcao'dan Sevilla sözleri! "İlk günden beri..."

Marcao, Sevilla'ya transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Brezilyalı stoper, transferden önce Galatasaray'ın eski oyuncularından Mariano ve Fernando ile görüştüğünü belirtti.

Marcao'dan Sevilla sözleri! "İlk günden beri..."
Marcao'dan Sevilla sözleri! "İlk günden beri..."
GİRİŞ 01.08.2022 22:10 GÜNCELLEME 01.08.2022 22:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Marcao, düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

"Takıma katıldığım için çok mutluyum"

Transfere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Marcao, "Harika hissediyorum. Cumartesi günü sahaya çıkarmıyorum bilmiyorum, antrenörümüz karar verecek. Sevilla'ya gelmek benim ve ailem için büyük bir adım. Takıma katıldığım için çok mutluyum. Geldiğim ilk günden bu yana takım arkadaşlarım çok yardımcı oldu ve kendimi evimde hissettim." dedi.

"Fernando ile konuştum"

Galatasaray'ın eski oyuncularından Mariano ve Fernando ile transferden önce görüştüğünü söyleyen Marcao şunları söyledi:

"Mariano, Sevilla hakkında bana çok fazla şey anlattı. Ayrıca Fernando ile konuştum ve Sevilla'nın harika bir kulüp olduğunu söyledi." 

Sezon açılışı Sevilla'dan

La Liga'da sezonun ilk maçı 12 Ağustos Osasuna ve Sevilla arasında oynanacak. Sevilla, son hazırlık maçında ise 6 Ağustos Cumartesi günü bir diğer La Liga ekibi Cadiz'le karşılaşacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Derya 1 yıl önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun Marcao. Galatasaray a hizmetlerin için teşekkürler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsın adam gözyaşımı döksün gs ye para kazandırmış giderken gittiği yerde gs daha bir takımdı demesimi gerekiyordu?
    Cevapla
  • İsa 1 yıl önce Şikayet Et
    hayat budur nankörlük vefasızlık karakterleri olmuş
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi adamlar olmasın be kardeşim bu ülkede valla mümkünse gidin ama nereye giderseniz gidin çoluk cocuksun ALLAH bilir
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    bir tane gs aleyhinde yazı yok. senin yorumuna bak. yazık. sen şimdi aleyhte ne dersin.
    Cevapla
  • Öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyorsun. Yani şimdi bir oyuncu Sevilla'dan GS'ye transfer olsa ve çok mutlu olduğunu söylese nankörlük mü yapmış olur? Elbette insan yeni gittiği yerde mutlu olur. Saçmalıyorsun. Yeni bir takıma transfer olan her oyuncu mutlu olduğunu söyler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle