Ronaldo oyundan alındıktan sonra stadı terk etti

Manchester United, yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçında Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Kampa yeni katılan ve karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Ronaldo, ikinci yarının başında oyundan alındıktan sonra stadı terk etti.

Ronaldo oyundan alındıktan sonra stadı terk etti
Ronaldo oyundan alındıktan sonra stadı terk etti
GİRİŞ 01.08.2022 11:15 GÜNCELLEME 01.08.2022 11:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Manchester United, yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçında İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan kazanan çıkmazken maç 1-1 berabere tamamlandı.

Manchester United, 48'de Amad Diallo ile öne geçerken Rayo Vallecano 57'de Alvaro Garcia'nın golüyle eşitliği yakaladı.

Manchester United'da takımdan ayrılması gündemde olan Cristiano Ronaldo, birkaç gün önce kampa katılırken ilk defa bir hazırlık maçında forma şansı buldu.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Portekizli yıldız, ikinci yarının başında oyundan alındıktan sonra flaş bir harekete imza attı.

MAÇ BİTMEDEN STATTAN AYRILDI!

Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın Rayo Vallecano ile oynadığı hazırlık maçının devre arasında kenara alınınca karşılaşma bitmeden Old Trafford'dan ayrıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    yaşlı dediğiniz adam sizin süper diye izlediğiniz dandik türkiye liğindeki 20lik topcuları cebinden çıkarır.
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Medya ve spor camiası bu adama haksızlık ediyor. Yaşına rağmen premier ligde en golcüler arasında. Juventusta oynarken de böyleydi. Ama hep eleştirildi. Bence bu adam kendisine yapılan haksızlığa gelemiyor. Hatta bu Messi'nin rekor kırmasını sağlamak için bir uğraş da olabilir. Çünkü adamın İslam milletine yardımı çok olmuştu. Yahudiler hiç sevmezler onu. Kimi sevmeseler karartırlar.
    Cevapla
  • mifafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırak artık tükeniyosun
    Cevapla
  • Daha 1 yıl önce Şikayet Et
    Yükünü almış takım oyuncusu olmaktan çıkmış prestijini harcıyosunQ7
    Cevapla
  • Cr7 1 yıl önce Şikayet Et
    Takımın transfer politikasına karışma,, tripler...Kendini hâlâ 20 lik oyuncu zannediyor,, yaşının farkında değil galiba..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle