Barcelona Kounde'yi kadrosuna kattı

La Liga devi Barcelona, Jules Kounde transferini resmen açıkladı. 5. transferini yapan Katalan ekibi, bu transferlere 153 Milyon Euro harcadı.

Barcelona Kounde'yi kadrosuna kattı
Barcelona Kounde'yi kadrosuna kattı
GİRİŞ 29.07.2022 23:42 GÜNCELLEME 29.07.2022 23:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Xavi yönetiminde gelecek sezon için hazırlıklarına devam eden Barcelona, Fransız stoper Jules Kounde'nin transferi için Seviila ile anlaşamaya vardığını duyurdu.

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurarak eski günlerine dönmek isteyen Barcelona, transfer bombalarını peş peşe patlatıyor. Lewandowski, Cristensen ve Kessie gibi dünyaca ünlü futbolcularla kadrosunu güçlendiren Katalan devi, Sevilla'dan Kounde'yi de renklerine bağladı.

5 transfere 153 milyon euro harcadı

Barcelona, Jules Kounde transferi için Sevilla'ya 50 milyon euro bonservis ödedi. Katalan devi şu ana kadar Lewandowski, Raphinha ve Kounde transferleri için 153 milyon euro harcarken; Kessie ve Christensen'i ise bonservis bedeli ödemeden transfer etti.

Her fırsatta ekonomik krizde olduklarını belirten Barcelona Başkanı Laporta, futbolcu satışından kulübün kasasına şu ana kadar 23 milyon euro koyarken, transfer ettiği yıldızlara ise 153 milyon euro harcadı.

Jules Kounde'nin performansı

2019 yılından bu yana Sevilla'da oynayan Kounde geçtiğimiz sezon 44 maçta forma giymiş ve 3 gol, 1 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayret bizimkiler düşünmemişmi bu delikanlıyı. Kim yanında atillayıda verip alaydık :)))
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Ondan sonra borç batağındayız diye ağlarsınız aynı bizim fener gibi
    Cevapla