Messi Barcelona'ya geri mi dönüyor? Xavi yönetimle görüştü

Geçen yılın Ağustos ayında Barcelona'dan ayrılarak PSG'ye giden Messi'nin yeniden İspanya'ya dönme ihtimali doğdu.

Messi Barcelona'ya geri mi dönüyor? Xavi yönetimle görüştü
Messi Barcelona'ya geri mi dönüyor? Xavi yönetimle görüştü
GİRİŞ 25.07.2022 00:42 GÜNCELLEME 25.07.2022 00:42

Altyapı da dahil 21 yıl boyunca terlettiği Barcelona formasını 2021-22 sezonunda giymeyeceğini duyuran Messi, PSG'ye transfer oldu.

Fransa'da aradığı başarıyı henüz bulamayan Lionel Messi'nin Barcelona'ya geri döneceği yönünde haberler daha sık çıkmaya başladı. 

Xavi, Messi'nin geri dönmesini istiyor

Sport'ta yer alan habere göre Barcelona Teknik Direktörü Xavi, Başkan Laporta ile görüştü ve Messi'nin geri dönmesini istediğini söyledi.

Habere göre Xavi, 2023 yazında PSG ile sözleşmesi bitecek olan Messi'nin Barcelona'ya tekrar dönmesini başarının anahtarlarından biri olarak görüyor. Xavi, Messi'nin 2023 yazıda 36 yaşında olacak olmasına rağmen takıma hala çok şey verebileceğini yönetime iletti. 

Lionel Messi, PSG forması ile 34 maç oynadı, 11 gol attı. Arjantinli yıldızın 17 sezonluk Barça geçmişi, geçen göz yaşları ile sona ermişti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.