Yeni sezon öncesi ilk El Classico'da gülen taraf Barcelona oldu

ABD'de oynanan sezon öncesi ilk El Classico'da kazanan Barcelona oldu. Katalan ekibi, 27. dakikada yeni transferi Raphinha'nın attığı golle güldü.

Yeni sezon öncesi ilk El Classico'da gülen taraf Barcelona oldu
Yeni sezon öncesi ilk El Classico'da gülen taraf Barcelona oldu
GİRİŞ 24.07.2022 10:16 GÜNCELLEME 24.07.2022 23:03

ABD'de oynanan El Classico'da kazanan Barcelona oldu. Hazırlık maçında kapışan iki takım, ABD'de kozlarını paylaştı, Barça yeni transferi Raphinha'nın tek golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

ABD'de karşılaştılar

İspanya La Liga'nın başlamasına kısa bir süre kala dev bir hazırlık maçı oynandı. Real Madrid ile Barcelona, El Classico'yu bu kez ABD'de düzenlendi.

Mücadeleyi kazanan ekip Katalanlar oldu. Barcelona, geçtiğimiz haftalarda İngiliz temsilcisi Leeds United'dan 58 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Raphinha'nın attığı tek golle Los Galacticos'u yıkmayı başardı.

Karşılaşma hazırlık mücadelesi olduğundan dolayı Real Madrid kalecisi Thibaut Courtais hariç her iki takımda da ilerleyen dakikalarda başlangıç kadroları tamamen değişti.

Lewa ilk kez sahne aldı

Öte yandan Barcelona'nın, Bayern Münih'ten kadrosuna kattığı Robert Lewandowski de mücadeleye ilk 11'de başladı, ikinci yarının başında yerini Pierre Emerick Aubameyang'a bıraktı. Polonyalı golcü ilk El Classico maçına da ABD'de çıkmış oldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.