Vedat Muriqi İspanyol ekibine transfer oldu

İspanya La Liga ekiplerinden Mallorca, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Vedat Muriqi'in bonservisini aldı.

Vedat Muriqi İspanyol ekibine transfer oldu
Vedat Muriqi İspanyol ekibine transfer oldu
GİRİŞ 22.07.2022 22:43 GÜNCELLEME 22.07.2022 22:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga ekiplerinden Mallorca, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Vedat Muriqi'yi kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi, kariyerine La Liga'da devam edecek. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İtalyan ekibi Lazio, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Vedat Muriqi'in kalıcı olarak Mallorca'ya transfer olduğunu duyurdu.

Kosovalı golcü geçen sezon kiralık olarak İspanyol ekibinde forma giymiş ve La Liga'da çıktığı 16 maçta 5 gol atıp 3 asist yapmıştı.

Fenerbahçe, 28 yaşındaki golcüyü 2020 yazında 18 milyon euro karşılığında Lazio'ya sattı. İtalyan basınındaki haberlere göre ise Mallorca bu transfer için Lazio'ya 9.5 milyon euro ödeyecek.

Club Brugge'e transferi son anda iptal olmuştu

Geçtiğimiz günlerde Vedat Muriqi'in yaklaşık 11 milyon Euro'luk bir bonservis ile Club Brugge'e transfer olması bekleniyordu. Ancak sağlık kontrolleri ve resmi sözleşmeye imza atması için Belçika'ya giden futbolcunun transferi son anda iptal olmuştu. Bunun üzerine transferin, Muriqi'in sağlık kontrollerinden geçememesi nedeniyle iptal olduğu iddia edilmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • cesur yürek 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun be Vedat yolun açık olsun seni tekrardan fb de görmek isteriz
    Cevapla