Güven Yalçın, İtalya'ya geri döndü!

Sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Beşiktaş ile yollarını ayıran Güven Yalçın, Serie B takımlarından Genoa ile anlaşma sağladı.

Güven Yalçın, İtalya'ya geri döndü!
Güven Yalçın, İtalya'ya geri döndü!
GİRİŞ 20.07.2022 16:10 GÜNCELLEME 20.07.2022 16:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile olan sözleşmesinin sonuna gelerek takımdan ayrılan Güven Yalçın'ın yeni durağı belli oldu. Yalçın, daha önce Lecce forması giydiği İtalya'ya Genoa ile anlaşarak dönüyor.

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Güven Yalçın, bugün Genoa için sağlık kontrolünden geçecek ve bir aksilik olmaması durumunda İtalyan ekibi ile resmî sözleşme imzalayacak. Yeni sezonda İtalya Serie B'de mücadele edecek Genoa, yaz aylarında Güven Yalçın'ın Lecce'den takım arkadaşı 33 yaşındaki golcü Massimo Coda'yı da kadrosuna katmıştı.

2018'de Leverkusen'in altyapısından Beşiktaş kadrosuna katılan Güven Yalçın, 2020-21 sezonunun ikinci yarısını Lecce'de kiralık geçirmişti. Daha sonra Beşiktaş'a dönen 23 yaşındaki oyuncu 2021-22 sezonunun sona ermesiyle birlikte biten sözleşmesi doğrultusunda serbest kalmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Kal orda buraya gelme
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yetenekli oyuncu ama devamlılığı yok . Bir maç var beş maç yok . Kendşni geliştiremedi bundan sınra blr şey olacağı da yok .
    Cevapla
  • Net 1 yıl önce Şikayet Et
    Seferoviç den çok daha iyi üstelik bedava potansiyeli yüksek üstelik yerli statüsünde ama sakat değil sakat olsaydı Galatasaray yönetimi mıknatıs gibi çekerdi
    Cevapla
  • Yazık oldu 1 yıl önce Şikayet Et
    10 tane seferoviç edebilecek potansiyele sahip keşke bunu alsaydık
    Cevapla
  • Yazık oldu 1 yıl önce Şikayet Et
    10 tane seferoviç edebilecek potansiyele sahip keşke bunu alsaydık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle