Ajax, Ahmetcan Kaplan'ın peşinde!

Fransız ve Alman kulüplerinin radarındaki Ahmetcan Kaplan için Hollanda devi Ajax devreye girdi.

Ajax, Ahmetcan Kaplan'ın peşinde!
Ajax, Ahmetcan Kaplan'ın peşinde!
GİRİŞ 16.07.2022 09:34 GÜNCELLEME 16.07.2022 21:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bordo-Mavililer’in yeni yıldız adayı Ahmetcan Kaplan, kısa sürede Avrupa takımlarının dikkatini çekti. Geçtiğimiz sezon teknik direktör Abdullah Avcı’nın A takımda şans verdiği 19 yaşındaki stoper, forma fırsatını çok iyi kullanırken, Süper Lig’de çıktığı 13 maçta beklentileri fazlasıyla karşıladı. Top tekniği, kendine özgüveni ve çabukluğuyla öne çıkan Ahmetcan için Fransız ve Alman kulüplerinin ardından Ajax da devreye girdi. Hollanda devinin uzun süredir Ahmetcan’ı takip ettiği öğrenilirken, önümüzdeki günlerde Trabzonspor’a teklif gelebilir.

Stoperini Manu’ya satıyor

Daha önce Lokomotiv Moskova’nın 2.5 milyon Euro civarında bir rakamı gözden çıkardığı Ahmetcan için Karadeniz ekibi direkt olumsuz geri dönüş yapmıştı.

Hollanda basınına göre; sol stoperi Lisandro Martinez’i 50 milyon Euro karşılığında Manchester United’a satmaya hazırlanan Ajax, savunma bölgesine iki takviye birden gerçekleştirecek. Bordo-Mavililer’in bonservis olarak en az 7-8 milyon Euro’luk bir beklentisi bulunuyor

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • SC Freiburg.... 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen git ; çünki Ajax gençlere önem veren bir kulüp
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor lu değilim ama bu çocuk çok iyi, trabzonda kalırsa Apdullah efendi oynatmaz çocuğu, bir sonraki satıştan gelir almak kaydıyla avrupaya gidip Türk liginden kurtarsın kendini.
    Cevapla
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmetcan kaplan satılmamalı önü açık bir futbolcu ilerde çok iyi bir futbolcu olacak zaten takımda defans sorunu var bunu satıp Hüseyine kaldıysak Allaha kaldık ☝️
    Cevapla
  • Gs'li 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar futbolcudan anlıyor. Elinizde tutun. Molozlarla uğraşmayın
    Cevapla
  • dişi kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    7-8 değil 70-80 dir o. Bu yıl fırat ve cüneyt bırakmışken birde stoperleri elden çıkarmayın. Başınıza dert olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle