Burak Yılmaz: "Ne yazık ki Türkiye değil Hollanda oldu!"

Fortuna Sittard'a transfer olan Burak Yılmaz, "Benim deneyimlerime, kişiliğime karakterime, oyunculuğuma güvenen Hollanda’da bir takım oldu ne yazık ki! Türkiye’de olmadı" ifadesini kullandı.

Burak Yılmaz: "Ne yazık ki Türkiye değil Hollanda oldu!"
Burak Yılmaz: "Ne yazık ki Türkiye değil Hollanda oldu!"
GİRİŞ 15.07.2022 17:07 GÜNCELLEME 15.07.2022 17:07
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Hollanda ekibi ile 2 yıl futbolcu ve 3 yıl teknik direktör olmak üzere toplam 5 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli futbolcu, "Elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım" şeklinde konuştu. Burak Yılmaz, kariyerini Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile sürdürecek.

Golcü futbolcu, Lig Radyo yayınında transferi değerlendirdi.

Burak, “Harika bir kontrat. 2 sene oyunculuk, 3 sene hocalık. Burada bana çok güvenildi ve değer verildi. Benim deneyimlerime, kişiliğime karakterime, oyunculuğuma güvenen Hollanda’da bir takım oldu ne yazık ki! Türkiye’de olmadı. Burada kontratımı bitirmek istiyorum. Önce 2 sene gol atmaya, başarılı olmaya çalışacağım; sonra da hocalık için kendimi geliştireceğim.” şeklinde konuştu.

"Futbolcu olarak olumlu olumsuz her şeyi yaşadım" diyen Burak Yılmaz, "Hoca olarak çok çalışmam, ayrı mesai vermem gerekiyor. Çok iyi hoca olacağım demek ukalalık olur. Ama hocalık, başkanlık, sportif direktörlük… Hangisini yaparsam yapayım bunun en iyisini yapmak için elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş’in hayatında ayrı bir yeri olduğunu söyleyen tecrübeli golcü, “Çok eleştirildiğim dönemlerde bunun üstesinden Şenol Güneş sayesinde geldim. Trabzonspor’da benim son şansımdı. Şenol Hoca ile karşılaştık, birbirimize çok iyi geldik o zaman. Hocamın ayrı bir tarzı ve anlayışı var. Benim dilimden anladı.” dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 45
  • Balamir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ülkemizi korumuş
    Cevapla
  • izmitli 1 yıl önce Şikayet Et
    şaka yapıyosun sen burak ya
    Cevapla
  • Mehdix 1 yıl önce Şikayet Et
    Kişilik? Karakter? Burak Yılmaz? Allah kabul etsin.
    Cevapla
  • Öktem 1 yıl önce Şikayet Et
    Burak sen futbolu bırak
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takım da birde türkçe bilen vardır mutlaka, bir adım ilerisini düşünemiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle