İtalyan basını, Balotelli'nin yeni adresini duyurdu!

İtalyan basını, Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli'nin İsviçre'de oynamak için Türkiye'den ayrılacağını iddia etti.

GİRİŞ 15.07.2022 12:45 GÜNCELLEME 15.07.2022 13:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mario Balotelli'nin yeni durağı İsviçre olabilir. Calciomercato, İtalyan yıldızın Sion'da top koşturmak için Türkiye'den ayrılmaya hazırlandığını duyurdu.

Sion Kulübü'nün Başkanı Christian Constantin, 2016'da Balotelli'yi transfer etmek için devreye girmişti.

Transfer görüşmelerinin olduğunu belirten Constantin, "Haftalardır görüşüyoruz. 'Süper Mario'nun gelişi, lig tarihinin en büyük transferlerinden biri olacak. Transfer başarısı şansımız hakkında bir tahminde bulunmam imkansız. Gizli yürütmek istedik ama bilgi İtalya'da ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.

31 yaşındaki golcü için Valencia'nın da devrede olduğu iddia ediliyor.

Adana Demirspor ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu, Süper Lig'de çıktığı 31 maçta 18 gol ve 4 asist kaydetti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Cimboma
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Avruda biten bizde yukselen kosup gidiyor fakat yine husrana ugruyorlar,sohrloth misali:))
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana çok sıcaktı biraz soğuması lazım.
    Cevapla