Cristiano Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan tarihi teklif!

Cristiano Ronaldo belki de kariyerinde ilk kez takım seçimi konusunda kararsız... Manchester United'da kalıp kalmayacağı belirsiz olan Cristiano Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif geldi.

Cristiano Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan tarihi teklif!
Cristiano Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan tarihi teklif!
GİRİŞ 14.07.2022 10:12 GÜNCELLEME 14.07.2022 20:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'dan Cristiano Ronaldo'yu isteyen bir kulübün Manchester United'a 30 milyon euro bonservis teklifi vereceği, Cristiano Ronaldo'ya ise 2 yıl için toplam 250 milyon euro maaş ödemeye hazır olduğu öğrenildi.

Aynı kulübün menajer Jorge Mendes'e ise 20 milyon euro teklif ettiği yazılırken Cristiano Ronaldo'nun teklifi düşünmeye aldığı ifade edildi.

"RONALDO SATILIK DEĞİL"

Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag ise Portekizli yıldızın takımdan ayrılmayacağını ifade ediyor.

Ten Hag yaptığı açıklamada, "Cristiano Ronaldo kişisel sorunlardan dolayı aramızda değil. Sezonu Ronaldo ile planlıyoruz. Onunla çalışmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Ronaldo'nun takımdan ayrılıp ayrılmak istemediği sorulan Ten Hag, "Ayrılmak istiyor mu? Bana böyle bir şey söylemedi. Okudum ama dediğim gibi Ronaldo satılık değil. O planlarımızın bir parçası ve birlikte başarılı olmak istiyoruz." dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Sa26 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah hasabını sormaz mı?
    Cevapla
  • Almancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan korkun Afrika da okadar aç insan var
    Cevapla
  • Meficha 1 yıl önce Şikayet Et
    250 milyon ne lan
    Cevapla