Acun Ilıcalı'dan rekor kıran transfer! Kulüp tarihine geçti

Geçtiğimiz yıl İngiltere Championship takımı Hull City'i alan Acun Ilıcalı, kulüp tarihinin en pahalı satışını gerçekleştirdi.

GİRİŞ 13.07.2022 09:48 GÜNCELLEME 13.07.2022 18:37
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Türkiye'de Fenerbahçeliliği ile bilinen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl satın aldığı Hull City'de tarihi bir transfere imza attı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 21 yaşındaki futbolcu Lewis-Potter'ın transferi için Brentford ile kulüp rekorunun kırıldığı bir anlaşma sağlandığı belirtildi.

İngiliz basını ise bu rakamın yaklaşık 19 milyon euro olduğunu, bonuslarla birlikte toplam ücretin 23 milyon euroyu bulabileceğini aktardı. Öte yandan Lewis-Potter'ı kadrosuna katan Brentford ise, genç futbolcuyla 6 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar 50 sene önce plan yapip uyguluyorlar! Birileride cikmis adam basarili Kabul edin diyor. Adam gecmisinde bile para tutmak nedir bilmemis. Simdi multimilyoner. Gelecegin aydin dogani hazirlaniyor. Su an cok göze batmadigina bakmayin yeri ve zamani geldigi zaman cikartir Marketing.
    Cevapla
  • M serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben sonsuz hayatın ve tüm dünya saplasa ondan gelecek para Cennet yanında hiçbir değeri olmayan bir hayat ve kazancın hesabını yapıyorum ona göre çalışıyorum ve kazanıyorum inşallah Acun Ilıcalı 5-10 senelik hayatı ve 50 100 milyon dolar özünde 100 milyon kuruşçuk kazancın hesabını yapmış. Bana göre çok zavallıca asıl kazanan benim. Ve gerçek akıllı benim istediğiniz yorum yap
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Galipolan allahtır
    Cevapla
  • ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Onuda yöneten siyonist babaları var
    Cevapla
  • M serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun Ilıcalı ve onun gibiler gençliği zehirleyerek cehennemi kazanıyorlar biz ise sonsuz bir cenneti kazanıyoruz. Ayrıntıyı kaçırmayın sonsuz diyorum sonsuzun parasal olarak hiçbir karşılığı yoktur dünyada ve onlar hakiki kaybedecekler biz haksız kazanacağız
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD baş eşeği ne diyordu, Siyonist olmak için yabudi olmaya gerek yok. Acunda siyonist ırkçı yahudi yani benliğini teslim etmiş TUSIAT iş adamlarıda siyonist...
    Cevapla
  • Salman Buyrukcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim sana ne bu Sionist bu değil. Dünya irkçılığı bitirmek için çalışıyor. Biz halen Kafayasçılık yapıyoruz
    Cevapla
  • güray 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar sporu dışarıda bırakarak söylüyorum.bu kişinin neye hizmet ettiği belli değil programlarına bakın örf veananelerimize zıt ahlak dışı arkasında yahudi lobisi yoksa ben hiç bir şey bilmiyorum.saygılarımla
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Korkma özel hayatınıda ekle
    Cevapla
  • Hanifi 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden beri bu adamı sevemedim. TV programlarında sahildeki kızları çekerek ün kazandı. Şimdi de çok hızlı bir yükseliş içinde. Survayvir denen bir yarışma adası var ne halt ettikleri belli değil. Türk ve İslam kültürüne tamamen aykırı programlar yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle