Marcao'nun serbest kalma bedeli dudak uçuklattı!

La Liga ekibi Sevilla, Galatasaray'dan transfer ettiği Brezilyalı stoper Marcos do Nascimento Teixeira ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

GİRİŞ 11.07.2022 13:02 GÜNCELLEME 11.07.2022 14:27
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Sevilla, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao'yu kadrosuna kattı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, sağlık kontrollerinden geçen 26 yaşındaki futbolcunun 5 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Sezon öncesi hazırlıklarını Güney Kore'nin başkenti Seul'de sürdüren Sevilla'nın kampına katılan Marcao, İspanyol temsilcisinin yaz transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği ilk oyuncu oldu.

İspanyol basına göre, Sevilla, bu transfer için Galatasaray'a 12 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek. Sözleşmede yer alan performans maddelerinin gerçekleşmesi halinde İspanya temsilcisi, 3 milyon avroya kadar fazladan ödeme yapacak.

2018-2019 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer olan ve 3 kupa sevinci yaşayan defans oyuncusu, sarı-kırmızılı formayla 140 karşılaşmada 2 kez ağları sarstı.

Serbest kalma bedeli 50 milyon Euro

Sevilla'nın yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı ilk isim olan 26 yaşındaki Brezilyalı stoperin serbest kalma bedeli ise 50 milyon Euro olarak açıklandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Sadık 1 yıl önce Şikayet Et
    Soraki satıştan pay alınsaydı iyi olurdu. Gs yönetimi bu işleri pek beceremiyor.
    Cevapla
  • Sporca 1 yıl önce Şikayet Et
    Şişirilmiş balon booom. Patlayacak.
    Cevapla
  • Absürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırak laga luga etmeyi seyret nasıl futboldaymış bu sezon.
    Cevapla
  • A. Gönültaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kerem ile kavga edince gönderin diye yırtınıyorlardı kına yaksınlar şimdi. 15 milyon euro altında fiyatla marcao ayarında futbolcu bulundan görelim.
    Cevapla
  • Mask kardeş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bul bakalım görelim bu işler öyle klavyeden yorum yazmayla olmuyor. Sol ayaklı göbek stoper bulacan he gardaş!
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen gönlünü ferah tut marcao dan daha iyileri de bulunur hemde üç beş milyona
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevilla 50 yazdı diye 50'ye verecek değil. 50'ye satabilecek mi bakalım, yani öyle hemen atlamayın beleşe gitti diye. Gelmiş 26 yaşına şurada en verimli 2 sene daha oynar. Ayrıca çok da kart görüyordu. Yani bence ederi de 20 milyon, fazla değil.
    Cevapla
  • kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin ülkenin bırak avrupayı dünya üzerinde bile adı geçmezken yapılan bu satış çook iyidir. Üstelik gerçek satış malum takım gibi üçkağıt yok işin içinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle