Enes Ünal'ın transferine Carlo Ancelotti engeli

Enes Ünal'ı satıp yerine Real Madrid'in forveti Borja Mayoral'i katmak isteyen Getafe'nin planlarına Real'in hocası Carlo Ancelotti engel oluyor.

Enes Ünal'ın transferine Carlo Ancelotti engeli
Enes Ünal'ın transferine Carlo Ancelotti engeli
GİRİŞ 10.07.2022 12:24 GÜNCELLEME 10.07.2022 12:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

La Liga temsilcisi Getafe'de parlak bir sezon geçiren ve transfer döneminin popüler isimlerinden biri olan Enes Ünal'ın, İspanyol takımıyla yollarını ayırması gündemde.

Enes Ünal'ı Atletico Madrid ve Sevilla istiyor

Star'ın İspanyol basınından derlediği habere göre; Atletico Madrid ve Sevilla gibi La Liga'nın önemli takımlarının transfer listesinde yer alan Türk golcünün satılması halinde Getafe şimdiden B planını hazırlamış durumda.

Enes'in yerine Borja Mayoral

İspanyol takımı eğer Enes'i satmayı başarabilirse hücum hattını Real Madrid'in golcüsü Borja Mayoral ile güçlendirmeyi düşünüyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Getafe'de kiralık olarak geçiren Mayoral, La Liga'da 18 maçta 6 gol atmıştı.

Ancelotti, Mayoral'ı bırakmak istemiyor

Futbolcunun geçen sezonki performansından memnun olan Getafe Yönetimi, her ne kadar 25 yaşındaki golcünün bonservisini almak istese de Real Madrid'in bu transfere pek sıcak bakmadığı belirtiliyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin gelecek sezon Borja Mayoral'i Karim Benzema'nın alternatifi olarak düşündüğü ve takımda tutmak istediği öğrenildi. Bu durumda Getafe'nin Enes Ünal'ı satma ihtimali de zayıflıyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • msy 1 yıl önce Şikayet Et
    Ancelotti engel ise diğerleri engel değil alsınlar o zaman. Avrupa takımları vallahi futbolcu dan anlıyor yoksa van persie mesutu naniyi bize verirlermiydi.
    Cevapla
  • bırakın 1 yıl önce Şikayet Et
    ya bu da golcü
    Cevapla
  • Cikkuş 1 yıl önce Şikayet Et
    La ligada 15 üstü gol attı takımını kümede tuttu hanzo saygı duy biraz
    Cevapla