Kenan Yıldız, Juventus'la anlaştı! 3 yıllık sözleşme...

İtalyan devi Juventus, Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Kenan Yıldız'ı kadrosuna kattı.

Kenan Yıldız, Juventus'la anlaştı! 3 yıllık sözleşme...
Kenan Yıldız, Juventus'la anlaştı! 3 yıllık sözleşme...
GİRİŞ 07.07.2022 20:25 GÜNCELLEME 19.07.2022 15:06
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bayern Münih altyapısından yetişen ve sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrılan ve ismi birçok Avrupa deviyle anılan Kenan Yıldız'ın yeni yeni rotası İtalya oldu.

İtalya basınından Nico Schira, Juventus'un Kenan ile anlaşma sağladığını duyurdu.

Schira, geçtiğimiz sezon Bayern U19'da tüm kulvarlarda 20 maça çıkan ve 6 gol, 8 asistle oynayan 17 yaşındaki oyuncunun Juventus'la 3 yıllık sözleşme imzaladığını aktardı. Torino ekibinin transferi kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

2021 yılından itibaren Türkiye U17 Milli Takımı'nda oynayan, orta sahanın yanı sıra kanatlarda da oynayabilen Kenan, Ay Yıldızlı forma ile çıktığı 10 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Realist 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde elimizdekileri dışarı kaptırıp yerine 35.lik delikanlılar transfer ederiz. Gs. Terime 1 yıl sabredemedi o kadar emek boşa gitti yazık
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim süper lig takımlarıda nerde çürük, hurdaya çıkmış miadını doldurmuş 35-40 yaşında futbolcu varsa onu alıyor birde şunu aldık bunu aldık diye seviniyorlar, böyle aptallıklarla türk futbolu gelişirmi?
    Cevapla
  • 1453 Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar yetenekli genç varsa bir yolunu bulup yurt dışına gitsin /Yoksa Türkiyede spor Kulüplerinde A takımda oynayamazsiniz//A takımlar yurt dışından transfer edilecek 30/35 yaşında yabancılar ile dolacak.paralari onlara verecekler çünkü sistemi bu şekilde kurmuşlar..Bu şekilde Türk futbolu 1 santim ilerleyemez..
    Cevapla
  • SERland 1 yıl önce Şikayet Et
    Paraları tamamını onlara verecekler.?
    Cevapla
  • Yorgun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün baskılara rağmen göğsünü gere gere Türk milli takımını seçmiş olması taktire şayan bir durum. Yetiştiren velilerden Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Bizm 1 yıl önce Şikayet Et
    Saf 3 büyük diye geçinen klüpler nerdeymiş acaba serbest futbolcu avrupa altyapılı. Ama pardon kim alacak komisyonu dimi kimsenin takımlar umrunda deģil maalesef hepsi cebini düsünüyor.
    Cevapla
  • Öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Ver buna diagneyern verdiği n parayı ne oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle