Fenerbahçeli eski yıldızın yeni adresi belli oluyor

Milan'dan ayrılmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin eski stoperi Simon Kjaer'in sıradaki adresi yine İtalya'dan olacak gibi duruyor.

Fenerbahçeli eski yıldızın yeni adresi belli oluyor
Fenerbahçeli eski yıldızın yeni adresi belli oluyor
GİRİŞ 06.07.2022 19:59 GÜNCELLEME 06.07.2022 19:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Milan'da yaşadığı ağır sakatlık sonrası gözden çıkarılan Danimarkalı stoper Simon Kjaer'in adı Trabzonspor'la anılıyordu. Ancak deneyimli ismin yeni takımı yine İtalya'dan olacak gibi.

Yaşadığı sakatlıklarla gündemden düşmeyen Simon Kjaer, Milan'da gözden çıkarıldı. İtalyan devi, oyuncunun menajerinden kendilerine kulüp bulmasını istedi. Bunun üzerine deneyimli savunmacının adı Trabzonspor'la da anılmaya başlamıştı.

Akşam'ın aktardığı habere göre Simon Kjaer'in Trabzonspor'a gelmek gibi bir düşüncesinin olmadığı ortaya çıktı. 33 yaşındaki Danimarkalı stoperin menajeri, Serie A ekiplerine ağırlık verirken yaptığı görüşmelerden de sonuç aldı.

YENİ ROTASI FİORENTİNA

Aksam.com.tr'nin haberine göre Simon Kjaer'in Fiorentina ile anlaştığı ortaya çıktı. Milan ile 2 yıl sözleşmesi bulunan deneyimli ismin bonservisine ne kadar ödeneceği belirsizliğini koruyor. Serie A'da kalan Simon Kjaer, yeni sezonda Mor Menekşelerin başarısı için ter dökecek.

SAKATLIĞINI ATLATTI

2021-22 sezonunda Milan ile şampiyonluk yaşayan Simon Kjaer ligde sadece 11 maça çıkıp 803 dakika süre alabildi. Serie A'nin 15. haftasında çapraz bağları yırtılan Danimarkalı savunmacı sezonu kapatmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Kadıköylü sabri 1 yıl önce Şikayet Et
    Kupalar kadıköyde, demedi deme ibrahim, sezon gol rekoruda puan rekoruda kırılır,mayıs 2022 de yazmıştı dersiniz.şampiyon fenerbahçe ,izleyin görün ezikler.
    Cevapla
  • Mesut özil 1 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon FENERBAHCE
    Cevapla
  • aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    kajer ts gibi siradan bir takimda oynamaz
    Cevapla
  • haha 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener ts gibi küçük kulüp değil. kıyaslanamaz bile. trabzon şehrinden büyük bir takım Fenerbahçe
    Cevapla
  • efe 1 yıl önce Şikayet Et
    fener sıradan bir takım mı?
    Cevapla
  • Bbbbbbbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener gibi sıradan bir takımda oynar
    Cevapla
  • Hadi lenn 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenevde oynadı ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle