Halil Akbunar resmen imzaladı! Artık Avrupa'da

Göztepe'nin kaptanı Halil Akbunar resmen Belçika ekibi Westerlo'nun oyuncusu oldu.

Halil Akbunar resmen imzaladı! Artık Avrupa'da
Halil Akbunar resmen imzaladı! Artık Avrupa'da
GİRİŞ 05.07.2022 12:05 GÜNCELLEME 05.07.2022 15:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılıların satış listesine koyduğu deneyimli kanat oyuncusu dün Belçika'ya giderek Westerlo ile sözleşme imzaladı. Takımla ilk idmanına çıkan Halil'in 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 senelik sözleşmeye imza attığı kaydedildi. Antalyaspor'da filiz lisansını alıp Göztepe altyapısına transfer olan Halil, 2011-2012 sezonunda profesyonel oldu.

Sarı-kırmızılı forma ile Süper Lig, 1'inci Lig ve 2'nci Lig’de mücadele eden Halil Akbunar, 2 şampiyonluk yaşadı. Halil, 2014-2015 sezonunda 2'nci Lig'de zirve sevinci yaşarken, 2016-2017'de 1'inci Lig Play-Off finalinde Göztepe ile Süper Lig'e yükseldi. Süper Lig'de son 5 sezondur Göztepe formasını istikrarlı bir şekilde giyen Halil, 2 defa da A Milli Takım'da görev aldı. Geçen sezon Göztepe'de 32 Süper Lig maçına çıkan 28 yaşındaki oyuncu 4 gol atıp, 4 de asist yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar nerde 1 milyon yaziyor? Türkiye 3 nilyon diyorsunuz?
    Cevapla
  • Anlatayım 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcular Türkiye'de 3 milyon avrupaya sadece 1 milyon diye yazmışlar, herkes bizimkiler gibi enayi değil ki topcunun değerinden üç katını ödesin.
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha 2-3 gün özce Göztepe bu oyuncunun bonservisini 3 milyon Euro olarak belirlemişti. Bizden biri istese bu rakamın altına vermemek için yırtınırlar, ama söz konusu avrupa olunca bedavaya ver gitsin.
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Hülle transferi
    Cevapla
  • Babavatan 1 yıl önce Şikayet Et
    3 büyükler bu adamı nasıl almaz hayret hade fb gs bjk almadı trabzon da banko oynardı yazık oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle