Roma, Zeki Çelik için gün sayıyor

Mourinho'nun isteği üzerine uzun zamandır Zeki Çelik için kulübü Lille ile transfer görüşmelerinde bulunan Roma, Milli futbolcumuzu kadrosuna katmak için gün sayıyor.

Roma, Zeki Çelik için gün sayıyor
Roma, Zeki Çelik için gün sayıyor
GİRİŞ 29.06.2022 19:22 GÜNCELLEME 29.06.2022 19:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Lique 1 ekiplerinden Lille ile sıkı bir pazarlığa girişen Jose Mourinho'nun takımı Roma, Zeki Çelik'i kadrosuna katmak için gün sayıyor.

Yeni sezon öncesi Fransa'nın Lille takımıyla yollarını ayırmaya hazırlanan Zeki Çelik, teknik direktörlüğünü Jose Mourinho'nun yaptığı Serie A ekibi Roma'ya transfer olmak üzere.

Lille 8 milyon avro istiyor

İtalyan takımının, Lille ile yaptığı bonservis pazarlığında son aşamaya gelindi ve arada yalnızca 1 milyon avroluk fark kaldı. Roma, Zeki Çelik'in bonservisi için 7 milyon avro ve bonusların yanı sıra sonraki satıştan da pay vermeye hazır. Fransız kulübü ise en az 8 milyon avro talep ediyor. Transfer görüşmelerinin en fazla birkaç gün içinde olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Roma yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki hafta başlayacak ve Mourinho, Türk sağ bekin kampa kadar transfer edilmesini istiyor. 

Geçen sezon 40 maçta forma giydi!

Geride bıraktığımız sezon Lille takımı ile lig, kupa ve şampiyonlar liginde toplam 40 karşılaşmada görev alan Milli futbolcu, takımına 3 gol 3 asistlik bir katkı sağlamıştı.

 (Star)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • chemist 1 yıl önce Şikayet Et
    Zeki'nin güncel piyasa değeri 18 milyon euro banko da oynuyor ilk 11 de neden 8 'e satsınlar
    Cevapla
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Mert için de 8 istiyorlar Zeki içinde 8 nasıl iş Zeki’yi alsınlar madem Galatasaray’a
    Cevapla
  • Tgygg 1 yıl önce Şikayet Et
    Gitme roma nankör bir takım cengiz'i bile bitiriyorlardı yedek klübesinden çıkartmadı bizansın yamakları
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zeki Türk değil de brezilyalı portekiz yada ispanyol olsaydı gözünü kırpmadan 15 milyon euroyu verirlerdi
    Cevapla