Marcelo İspanya'da kalabilir! La Liga'dan 3 talip birden

Real Madrid'le sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Marcelo'yu La Liga ekiplerinden Getafe, Rayo Vallecano ve Real Valladolid kadrosuna katmak istiyor.

Marcelo İspanya'da kalabilir! La Liga'dan 3 talip birden
Marcelo İspanya'da kalabilir! La Liga'dan 3 talip birden
GİRİŞ 16.06.2022 19:42 GÜNCELLEME 16.06.2022 19:42

Sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Real Madrid'e veda eden ve ismi Fenerbahçe'ye anılan Marcelo, İspanya'da kalabilir.

Fichajes'te yer alan haberde, Getafe ve Rayo Vallecano'nun yanı sıra ligin yeni ekiplerinden Real Valladolid'in de tecrübeli sol beki kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Haberde, Marcelo'nın üst seviyede futbol oynamaya devam etmek istediğine dikkat çekilirken ailesinin de İspanya'da kalmaktan yana olduğu ifade edildi.

Veda töreninde Marcelo, "Gelecekte Real Madrid'e karşı oynamak zorunda olursam benim için sorun yok. Ben çok profesyonel bir oyuncuyum." ifadelerini kullanmıştı.

34 yaşındaki oyuncu, gelecek sezon hangi takıma gideceğiyle ilgili soruları cevapsız bırakırken kararını sosyal medya hesabından duyuracağını söylemişti.

Real Madrid formasıyla 544 maça çıkan Marcelo, 37 gol ve 103 kaydetti

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.