Merih Demiral'a Serie A devinden kanca!

Geçen sezonu Atalanta'da kiralık olarak geçiren Juventus'lu Merih Demiral için son olarak İnter'in devreye girdiği iddia edildi.

Merih Demiral'a Serie A devinden kanca!
Merih Demiral'a Serie A devinden kanca!
GİRİŞ 14.06.2022 18:39 GÜNCELLEME 14.06.2022 18:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli futbolcumuz Merih Demiral'a Avrupa'nın dev kulüpleri büyük ilgi gösteriyor.

Inter devreye girdi

Bonservisi Juventus'ta bulunan geçen sezonu ise Atalanta'da kiralık olarak geçiren başarılı savunmacı için Inter'in de devreye girdiği iddia edildi. 

Durumunu yakından takip ediyorlar

Çizme basınından Corriere della Sera, Atalanta'nın henüz 20 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmaması sonrasında Lacivert-Siyahlıların, Merih'in durumunu yakından takip ettiğini öne sürdü.

Mevcut yapısında Hakan Çalhanoğlu'nu da bulunduran Inter bu transferi gerçekleştirmesi durumunda Merih kadrodaki ikinci Türk olacak.

Newcastle United da ilgileniyor

Juventus ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki savunmacı ile Arap yatırımcıların satın aldığı İngiliz ekiplerinden Newcastle United'ın da ilgilendiği biliniyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Cikkuş 1 yıl önce Şikayet Et
    İntere gitme crespo yüzünden inter şampiyonlukdan oldu hakan gibi 10 numarayı 6 ( libero) numara oynatıyor milana resmen hediye etti şampiyonluğu
    Cevapla
  • sedat kar 1 yıl önce Şikayet Et
    sayenizde merihinde gitmedigi kulüb kalmafi
    Cevapla