Mourinho, Zeki Çelik'in transfer edilmesini istedi!

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Roma, Lille'den Zeki Çelik'in transfer girişimlerine devam ediyor.

Mourinho, Zeki Çelik'in transfer edilmesini istedi!
Mourinho, Zeki Çelik'in transfer edilmesini istedi!
GİRİŞ 14.06.2022 10:37 GÜNCELLEME 14.06.2022 10:40

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Roma, Lille'den Zeki Çelik'i kadrosuna katmak istiyor. Roma yeni sezona daha iddialı ve güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor. İlk olarak ön libero için Manchester United'dan ayrılan Nemanja Matic'le imza aşamasına gelen Çizme ekibinin sağ bek için de listesine Zeki'yi aldı.

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; İtalyan ekibi, milli futbolcumuz ile anlaşmaya vardı. Zeki'nin, eğer transfer resmiyet kazanırsa Roma'dan yıllık 2 milyon euro maaş alacağı aktarıldı.

7 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Roma'nın, Lille ile görüşmelere ise devam ettiği belirtildi. Roma'nın sportif direktörü Tiago Pinto'nun, 25 yaşındaki futbolcu için Fransız ekibine 7 milyon euro teklif etmeye hazırlandığı ifade edildi.

AYRILIĞA SICAK BAKILIYOR

Fransız ekibiyle iki sezon önce tarihi bir şampiyonluk yaşayan Zeki'nin de yeni maceralara hazır olduğu belirtilirken, sözleşmesinin son senesine girecek olması da Lille'in transfere sıcak bakmasını sağlıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.