Michael Frey transferin gözdesi oldu

Eski Fenerbahçeli Michael Frey, Belçika'da gösterdiği performansın ardından Avrupa'da transferin gözde isimlerinden olmayı başardı.

Michael Frey transferin gözdesi oldu
Michael Frey transferin gözdesi oldu
GİRİŞ 07.06.2022 10:59 GÜNCELLEME 07.06.2022 10:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler’de beklentileri karşılayamayan Frey, Nürnberg ve Waasland Beveren’e kiralandıktan sonra geçen sezon 2 milyon Euro’ya Antwerp’e satılmıştı. İsviçreli oyuncu, burada müthiş bir performans sergiledi. Frey, 33 lig maçında 22 gol atıp, 4 asist yaptı.

27 yaşındaki oyuncu, transfer döneminin gözde isimlerinden biri oldu. Almanya ve Fransa’dan birçok takımın golcü futbolcuyla ilgilendiği kaydedildi. Ajax’tan ayrıldıktan sonra Antwerp’in sportif direktörü olan Marc Overmars için en zorlu görev, Frey’i takımda tutmak olacak gibi görünüyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    benim bir sozum var . ozel futbolcular haric her oyuncu aynidir . futbolu kafada oynamak lazim . futbol kafada gelişir. gelisen yaşin bir onemi yok gelismesi gereken kafa
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bir sonraki satıştan pay anlaşması vardır..
    Cevapla