Zeki Çelik'e İtalya'dan dev talip!

Transfer çalışmalarına başlayan ve orta sahada Nemanja Matic'e imza attırmak için gün sayan Roma, sağ beke de Zeki Çelik'i istiyor.

Zeki Çelik'e İtalya'dan dev talip!
Zeki Çelik'e İtalya'dan dev talip!
GİRİŞ 07.06.2022 09:32 GÜNCELLEME 07.06.2022 13:49

Transfer çalışmalarına başlayan ve orta sahada Nemanja Matic'e imza attırmak için gün sayan Roma, sağ beke de Zeki Çelik'i istiyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcumuzun transferi için Lille'le görüşmelere başladı.

UEFA Konferans Ligi'nin ilk kupasını kaldırarak tarihe geçen Roma yeni sezona daha iddialı ve güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor. İlk olarak ön libero için Manchester United'dan ayrılan Nemanja Matic'le imza aşamasına gelen Çizme ekibinin sağ bek için de listesinde tanıdık bir isim olduğu öğrenildi: Zeki Çelik.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcumuzu renklerine bağlamak için Lille'le temaslara başladı. Fransız ekibiyle iki sezon önce tarihi bir şampiyonluk yaşayan Zeki'nin de yeni maceralara hazır olduğu belirtilirken, sözleşmesinin son senesine girecek olması da Lille'in transfere sıcak bakmasını sağlıyor.

25 yaşındaki sağ bek geride bıraktığımız sezonda Lille'de 40 maça çıktı ve 3 gol, 3 asistle oynadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.