Flaş Merih Demiral iddiası! Yeni adresi...

A Milli Futbol Takımı'nın başarılı savunmasıcı Merih Demiral için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Flaş Merih Demiral iddiası! Yeni adresi...
Flaş Merih Demiral iddiası! Yeni adresi...
GİRİŞ 06.06.2022 20:51 GÜNCELLEME 06.06.2022 21:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı'nın başarılı savunmasıcı Merih Demiral, Avrupa devlerinin transfer listesinde yer almaya devam ediyor. Chiellini'nin ayrılmasının ardından savunmaya takviye yapacak olan Juventus'un Koulibaly transferini bitirmek üzere olduğu belirtilirken, başarılı savunmacının maliyetini Merih'i satarak karşılayacağı öne sürüldü.

DE LAURENTIS ONAY VERDİ

Napoli'yle olan sözleşmesini uzatmayan ve takımdan ayrılma kararı alan Koulibaly'le en ciddi ilgilenen kulübün Juventus olduğu ve Napoli başkanı Aurelio de Laurentis'in de bu transfere onay verdiği belirtildi.

MALİYETİ 35 MİLYON EURO

Juventus'un Koulibaly için 35 milyon euro ödemeyi kabul ettiği ve transferin kısa süre içerisinde netleşeceği ifade edildi.

Koulibaly transferinin maliyeti için de çalışmalar yapan Juventus, teknik direktör Massimiliano Allegri'nin kadroda düşünmediği Merih Demiral'ı satarak bütçe yaratacağı kaydedildi.

ATALANTA MERİH'İ TUTMAYACAK

Geçtiğimiz sezon 24 yaşındaki stoperi kiralayan ve 28 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan Atalanta'nın bu opsiyonu kullanmayacağı ve Merih Demiral'ı takımda tutmayacağı belirtilirken, milli oyuncuya Premier Lig'den talip çıktı.

ROTASI PREMIER LİG

Calciomercato'da yer alan habere göre; Merih Demiral ile Newcastle United'ın ilgilendiği iddia edilirken, bu transfer için 40-50 milyon euro arası bir bedel ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

SIRAYA GİRDİLER

Merih'le Premier Lig'den başka takımların da ilgilendiği ve Newcastle'ın hamlesinden sonra milli futbolcu için Juventus'un kapısını çalacakları ifade edildi.

NEWCASTLE BİTİRMEK ÜZERE

Newcastle'ın bu transferde avantajlı olduğu ve imzaların kısa bir süre içinde atılma ihtimalinin buluduğu da haberde yer alan diğer bilgi oldu.

Geçtiğimiz sezon Atalanta formasıyla 42 maçta forma giyen Merih Demiral, 2 gol atıp 3 de asist yaptı. 24 yaşındaki stoperin Juventus ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Zeynel 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerden nereye eskiden bi futbolcu avrupaya transfer oldu insanlar gurur duyarlardı.şimdi sayısı belli değil.aldıkları ücretlerde maşallah kalitesinin değerinde
    Cevapla
  • ugur 1 yıl önce Şikayet Et
    asıl ilginç olan 28 milyon satin alma opsiyonunu 40-50 milyon isteyen varken kullanmamasi, al tekrar sat :)
    Cevapla
  • AK-EL 1 yıl önce Şikayet Et
    Merih acilen menejerini değiştir. Senin kalitende bi oyuncu takım takım gezmez.
    Cevapla
  • Tarik 1 yıl önce Şikayet Et
    28 m euro tamam cok ama italya ligi icin cok da degil, 42 macta forma giy, kulup satinalma opsiyonunu kullanmasin, ilginç
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Atalanta 28 milyonluk satin alma maddeesini kullanmiyor ama Newcastle 40-50 milyon vermeye hazir ?
    Cevapla