Vedat Muriqi için anlaşma sağlandı!

İspanyol basını, La Liga ekiplerinden Mallorca'nın Kosovalı golcü Vedat Muriqi için Lazio ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Vedat Muriqi için anlaşma sağlandı!
Vedat Muriqi için anlaşma sağlandı!
GİRİŞ 31.05.2022 17:13 GÜNCELLEME 31.05.2022 17:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

   
Haber7 Spor Servisi

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi'nin geleceği belli oldu. Kosovalı futbolcu kariyerine İspanya'da devam edecek.

İspanyol Ok Diario gazetesinin haberine göre; Vedat Muriqi, Mallorca ile İspanya'da kalmak için anlaşmaya vardı. Muriqi'yle yapılan anlaşmanın ardından İtalyan ekibiyle görüşmelerini sıklaştıran Mallorca cephesi mutlu sona çok yaklaştı.

Lazio kulübünün 12 milyon Euro bonservis talep ettiği Muriqi için 10 milyon Euro'ya kadar çıkan İspanyol ekibinin, Başkan Claudio Lotito ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edidi.

Geçtiğimiz sezon Mallorca ile 16 maçta sahaya çıkan 28 yaşındaki oyuncu, 5 gol ve 3 asistlik performansıyla teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Şükür 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık Gsye yazmazlar daha üfff!!
    Cevapla
  • Nef'i 1 yıl önce Şikayet Et
    Vedat kardeşime hayırlı olsun. Fenerbahçeliler seni seviyor.
    Cevapla