Barcelona'dan çılgın transfer hamleleri! Lewandowski...

Barcelona transferde harekete geçti! Katalan ekibinin, Milan’ın yıldızı Franck Kessi’nin ardından Chelsea’nin yıldızları Azpilicueta ve Christensen’i de bedelsiz olarak kadrosuna katmak üzere. Asıl bomba ise Lewandowski...

Barcelona'dan çılgın transfer hamleleri! Lewandowski...
Barcelona'dan çılgın transfer hamleleri! Lewandowski...
GİRİŞ 19.05.2022 09:56 GÜNCELLEME 19.05.2022 23:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Barcelona, yeni sezonda yeniden şampiyonluk yarışına dahil olmak ve Şampiyonlar Ligi’nde iddialı hale gelmek için transferde gözünü kararttı. Katalan devi önceliği, bonservisi elinde olan oyunculara verdi. Milan’ın orta sahadaki yıldızı Franck Kessie ile anlaşan Barcelona, Chelsea’nin savunma oyuncuları Cesar Azpilicueta ve Andreas Christensen’i de aynı şekilde kadrosuna katmaya çok yakın.

40 milyon Euro

Asıl bomba ise Robert Lewandowski olacak. Polonyalı süper golcü, Bayern Münih’ten ayrılmak istediğini açıklamıştı. Lewa, Barcelona’ya transfer olmayı hedefliyor. Bayern Münih, 1 sene daha sözleşmesi bulunan Polonyalı yıldızı satmak istemediğini açıklasa da Barça’nın teklifi sonrası bu durum değişebilir. İspanyol ve Alman basını, Barcelona’nın Lewandowski için resmi teklifi hazırladığını yazdı. İspanyol ekibinin Bayern’in kapısını 40 milyon Euro’yla çalması bekleniyor. Tecrübeli golcünün bu transferde çok istekli olması nedeniyle Alman ekibinin teklifi kabul edebileceği kaydedildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Real madrid tam buna göre fakat madrid mbapbe' yi ....
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Barcelona ya gitsin kafayı yer top dolaştırmaktan pas alamaz. Müller de gelirse senle belki. Real madrid tam sana göre Benzema ile dehşet olursunuz.
    Cevapla