Serie A'da şampiyon son hafta belli olacak

Inter deplasmanda düşme hattındaki Cagliari'yi 3-1 yendi. Serie A'da şampiyonluk yarışı son haftaya taşındı.

Serie A'da şampiyon son hafta belli olacak
Serie A'da şampiyon son hafta belli olacak
GİRİŞ 16.05.2022 00:45 GÜNCELLEME 16.05.2022 00:45

Serie A'nın 37. haftasında Inter, Cagliari'ye konuk oldu. Mavi-siyahlı takım lider Milan'ın kazandığı haftada hata yapmadı ve şampiyonluk yarışını son haftaya taşıdı.

Maça konuk ekip golle başladı. Hakan Çalhanoğlu'nun serbest vuruştan yaptığı ortada Milan Skriniar topu ağlarla buluşturdu ancak VAR incelemesinin ardından gol geçersiz sayıldı.

İlk gol denemesinde başarısız olan Inter 25'te bu kez Darmian ile öne geçti. İlk yarı 1-0'lık sonuçla biterken ikinci yarıya konuk ekip golle başladı. Lautaro Martinez 51'de fileleri havalandırırken, Cagliari 53'te Lykogiannis ile karşılık verdi ve skor 2-1'e geldi.

Karşılaşmaya son noktayı ikinci kez sahneye çıkan Lautaro Martinez koydu. Arjantinli oyuncu 85'te farkı 2'ye çıkarttı ve takımını rahatlattı.

Mücadele Inter'in 3-1'lik üstünlüğü ile sona ererken Milano temsilcisi puanını 81 yaptı. Cagliari ise 29 puanda kaldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.