Joachim Löw için PSG iddiası!

Sezon sonunda Mauricio Pochettino ile yollarını ayırmayı planlayan Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain, teknik direktörlük görevi için adaylarını belirledi.

Joachim Löw için PSG iddiası!
Joachim Löw için PSG iddiası!
GİRİŞ 02.05.2022 11:25 GÜNCELLEME 03.05.2022 00:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sezon sonunda Mauricio Pochettino ile yollarını ayırmayı planlayan Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain'nin Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Alman teknik direktör Löw ile ilgilendiği belirtildi.

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Paris Saint-Germain, Tottenham'ı çalıştıran Antonio Conte, Almanya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Joachim Löw ve Spezia'da görev yapan eski futbolcusu Thiago Motta ile ilgileniyor.

ANLAŞMA CONTE'YE BAĞLI

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde PSG'nin ilk olarak Antonio Conte'yi takımın başına getirmek istediği belirtiliyordu. Ancak aktarılan bilgilere göre İtalyan teknik adam ile kulüp arasında henüz kesinleşmiş bir durum yok ve anlaşma Conte'ye bağlı.

JOACHİM LÖW ADAYLAR ARASINDA

Eğer PSG Conte ile anlaşmaya varamaz ise Fenerbahçe 'nin de listesinde yer aldığı iddia edilen Alman teknik direktör Joachim Löw ile masaya oturabilir. Tecrübeli çalıştırıcı Almanya Milli Takımı'ndaki görevini bırakmasından bu yana bir takım çalıştırmıyordu ve ismi gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe ile anılmıştı.

YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İsmaıl kartalı harcıycaklar sonra çok pişman olacaklar yabancı hayranlıgı bıtmıyor
    Cevapla
  • Buket 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence ismail kartalla devam edilmeli
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    aman deyim bize gelmesinde küme giderse gitsin
    Cevapla