Oliver Kahn'dan Lewandowski açıklaması: Bilgisayar oyunu değil

Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Oliver Kahn, Robert Lewandowski ile yeni sözleşme imzalayabilmek için görüşmelerin sürdüğünü belirtirken ekonomik şartlara göre hareket edeceklerini söyledi.

Oliver Kahn'dan Lewandowski açıklaması: Bilgisayar oyunu değil
Oliver Kahn'dan Lewandowski açıklaması: Bilgisayar oyunu değil
GİRİŞ 17.04.2022 19:18 GÜNCELLEME 17.04.2022 19:21

Şampiyonlar Ligi'nde Villareal'e elenen, Bundesliga'da ise şampiyonluk için gün sayan Bayern Münih'te kulübün yönetim kurulu başkanı Oliver Kahn, Sports 1'e açıklamalarda bulundu.

Takımın yıldız ismi Robert Lewandowski'nin geleceğiyle ilgili konuya değinen Kahn, "Bu bir bilgisayar oyunu değil. Ayrıca ekonomik koşulları da dikkate almamız gerekiyor. Dünyanın en iyi oyuncularını bazen farklı şeyler düşünürler ve onları ikna etmek zaman alabilir. Görüşmeler sürüyor. Robert'in takımda uzun yıllar kalmasını istiyoruz." dedi.

Bu sezon sonunda Dortmund'dan ayrılması beklene Erling Haaland'la ilgiliyse Kahn şunları söyledi:

"Erling harika bir forvet ve geleceği çok parlak olan bir oyuncu. Ama gerçek şu ki talep edilen bonservis bedeli ve maaş, aklımızdakinden çok uzakta."

Robert Lewandowski'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor?

2014 yılında Borussia Dortmund'dan Bayern Münih'e bedelsiz transfer olan Robert Lewandowski'nin sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitiyor.

Bu sezon Bayern Münih formasıyla 42 maça çıkan Polonyalı forvet, 47 gol ve 5 asist kaydetti.