Sörloth'tan Beşiktaş sorusuna net yanıt!

Sezon başından Leipzig'den satın alma opsiyonuyla Real Sociedad'a transfer olan Alexander Sörloth, İspanyol basınına konuştu. Sörloth, Beşiktaş ve transfer konusunda çarpıcı ifadeler kullandı.

GİRİŞ 14.04.2022 15:16 GÜNCELLEME 14.04.2022 15:34
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Real Sociedad formasıyla 37 karşılaşmada 6 kez fileleri havalandıran Sörloth için Süper Lig'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın devrede olduğu iddia edilmişti.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı da Sörloth iddialarını doğruladı. Kazancı, "Sörloth için Real Sociedad’ın opsiyon hakkı sürüyor. Bunu kullanıp kullanmayacakları bilinmez. Bu durum biraz daha mayıs ayında belirlenecek işler. Sörloth farklı farklı liglerde kendisini denedi. Premier Lig tecrübesi de bulunuyor" ifadelerini kullanmıştı.

"SEZON SONU NELER OLACAĞINI GÖRECEĞİZ"

Beşiktaş'a transferi hakkında İspanyol basınına röportaj veren Sörloth, "Real Sociedad'da devam edecek misin?" sorusuna, "Bilmiyorum, bunu sezon sonuna bırakacağım. Şu anda bunu düşünmüyorum, sadece iyi antrenman yapmak ve kulüp için en iyisini yapmakla ilgileniyorum. Dikkatimi dağıtmak istemiyorum, şu anda odaklandığım şey oynamak ve elimden gelenin en iyisini yapmak. Tüm bunlarla ilgilenen menajerlerim, %100 futbola, oynamaya ve gol atmaya odaklanmak istiyorum. Sezondan sonra konuşup neler olacağını göreceğiz." şeklinde cevap verdi.

"AJANSIM HALLEDECEK"

"Leipzig ile görüştün mü?" sorusuna da yanıtlayan Norveçli golcü, "Bilmiyorum, sadece futbol oynamak istiyorum. Gerisini benim ajansım halledecek. Real'e odaklandım ve mümkün olduğunca yardım ediyorum." dedi.

"CEYHUN KAZANCI'YI GÖRMEDİM"

Röportajın sonunda "Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı seni bir öncelik olarak görüyor. Ne düşünüyorsun?" şeklinde gelen soruya Sörloth, "Hiçbir fikrim yoktu. Onu görmedim. Bu tür haberlerle vakit kaybetmek istemiyorum. Israr ediyorum, sezon sonunda konuşacağız. Transfer konusu menajerlerimin yürüttüğü bir olay. Bir fikrim yok." diyerek yanıtladı.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 17
  • yavvvvv 2 yıl önce Şikayet Et
    bu istanbul basını dogruları neden yazmıyor kac defa soylenecek trabzon sporda oncelik yani besiktas almak istiyorsa trabzon sporun kapısını calması lazım bunu hala anlamiyormusunuz
    Cevapla
  • Bwkir 2 yıl önce Şikayet Et
    40 Senede bir şampiyon hamsi seni sus sen
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    He hiç bir fikri yok, hiç birşey bilmiyor,gideceği takımıda menajer belirliyor, oda saf gibi menajer ne derse onu yapıyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Klasik yanıt.
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    O kadar net olmayan bir cevap vermiş ki hatta Beşiktaş sorusuna özel bir cevap bile vermemiş. Benim bu haberi tıklamam için yaptığınız başlık oyunlarından dolayı size hakkımı helal etmiyorum...
    Cevapla
  • Erhan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu mu net yanıt
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle