Küllerinden yeniden doğdu! Hacamat detayı...

Karim Benzema, 34 yaşında kariyerinin zirvesine çıktı. Fransız yıldızın sırrını İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport kaleme aldı.

Küllerinden yeniden doğdu! Hacamat detayı...
Küllerinden yeniden doğdu! Hacamat detayı...
GİRİŞ 13.04.2022 16:42 GÜNCELLEME 13.04.2022 16:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema, performansıyla büyülüyor. İspanyol devinde zaman zaman eleştirilerin odağına gelen deneyimli futbolcu bu sezon Carlo Ancelotti yönetiminde adeta kendini buldu.

Kariyerinin en skorer sezonunu geçiren Benzema, şu ana kadar 38 maçta 38 gol atıp 13 de asist yaptı. Son olarak Chelsea'ye Santiago Bernabeu'da attığı golle Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale götüren Benzema'nın performansının sırrını La Gazzetta dello Sport yazdı.


Benzema'nın yükselen performansının tek gerekçesi Ancelotti değil. Fransız futbolcu son aylarda uyguladığı bir diyet sayesinde önemli yol kat etti. Mikrobiyolojik beslenme konusunda bir uzman tutan Benzema, daha fazla balık ve daha fazla sebze tüketmeye başladı. Benzema ayrıca Hindistan cevizi yağı ve baharat kullanımını artırdı. Karbonhidrat ve rafine şeker tüketimini de azalttı.



Benzema'nın yaptığı tek şey diyet değil. Yıldız golcü evdeki antrenman programını da değiştirdi. Daha önce hiç yapmadığı kadar evde antrenman yapan Benzema yağ kütlesini azaltmak ve kas kütlesini artırmak için çok çalışıyor. Benzema evde yaptığı sporu artık hobi olarak değil, asıl antrenmanının önemli bir parçası olarak görüyor.

Benzema ayrıca iyileşmeye ve yenilemeye de büyük çaba sarf ediyor. Yoğun maç takvimi ve ilerleyen yaşı nedeniyle İyi uyku, iyi dinlenme ve fizyoterapiye ihtiyaç duyan Benzema'nın vazgeçilmezlerinden biri ise hacamat. Fransız yıldız bu operasyonu, "Benim için mümkün olan en iyi yöntem" şeklinde tanımlıyor.

YORUMLAR 12
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen aklını tüketmişsin. Bu mantığınla 10 kişiden 9 u ölmeli.
    Cevapla
  • Baltacı Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    hacamatta yüzde 90 ölüm riski var.
    Cevapla
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne biliyorsun da böyle cahilce yorum yapıyorsun ne dayanarak böyle bir yorum yapıyorsun dayanak noktan ne?
    Cevapla
  • Turk 2 yıl önce Şikayet Et
    Baltacı memetağa sallamişin hangi istatistiğe dayanarak oran veriyorsun ayıp şu mübarek günde sus bence hani sükut altinya bu kesin yüzde doksan doğru bak
    Cevapla
  • omer gumus 2 yıl önce Şikayet Et
    chplerin 100 90 hdpnin 100 de 100ü iyi partinin 100 de 80 ninden daha türk....
    Cevapla
  • İşte öyle 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler barda pavyonda...))))))
    Cevapla
  • Mukim 2 yıl önce Şikayet Et
    Türklere göre Karim değil, Kerim, ve soyu Cezayir. Değiştirelim lütfen
    Cevapla
  • Nesin sen 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok zekice bu
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Soyadıda bazlama ;-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle