Emmanuel Macron, Kylian Mbappe için devreye girdi!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Katar Emiri, Real Madrid ile flört halinde olan Kylian Mbappe’yi Paris Saint Germain'de kalmaya ikna etmeye çalışıyor.

Emmanuel Macron, Kylian Mbappe için devreye girdi!
Emmanuel Macron, Kylian Mbappe için devreye girdi!
GİRİŞ 06.04.2022 10:27 GÜNCELLEME 06.04.2022 20:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain forması giyen Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e Transfer olma ihtimalinin güçlenmesinin ardından devreye Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron girdi.

Hürriyet'in Fransız basınına dayandırdığı haberlere göre; Emmanuel Macron ve Katar Emiri, Kylian Mbappe’yi Paris Saint Germain'de kalma konusunda ikna etmeye çalışıyor. Seçim kampanyasının ortasında olan Macron'un konuyu yakından takip ettiği, Katar Emirinin ise yıldız futbolcuyla kişisel temas halinde olduğu belirtildi.

PSG'nin de sahibi olan Qatar Sports Investments, Kylian Mbappe'yi kulüpte tutabilmek adına kesenin ağzını açmaya ve gerekirse takımın en fazla kazanan ismi yapmaya hazır.

KYLIAN MBAPPE NE DEDİ?

PSG'de kalma ihtimali olduğunu ifade eden Kylian Mbappe, geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte, "Herkes biliyor ki kararımı henüz vermedim. Düşünüyorum çünkü yeni unsurlar var. Kararımı vermiş olsaydım söylerdim ve kabul ederdim. Saklamama gerek yok. Ancak verebileceğim en iyi kararı vermek istiyorum" şeklinde konuştu.

PSG ELİNDE TUTMAK İSTİYOR

Fransız devi Paris Saint-Germain sözleşmesi sezon sonu bitecek olan yıldız futbolcu Kylian Mbappe'yi takımda tutmanın planlarını yapıyor.

İddialara göre Fransız ekibi geleceği konusunda henüz kesin kararını vermemiş olan yıldız futbolcuya inançlarının bir göstergesi olarak takım kaptanlığını teklif etmeye hazırlanıyor.

Eğer Mbappe, PSG'de kalmaya karar verir ve kulübün kendisine sunacağı teklifi kabul ederse, kaptanlık pazubandını, kulübün dokuz yıldır formasını giyen Brezilyalı savunmacı Marquinhos'tan devralacak.

YORUMLAR 1
  • xxx 2 yıl önce Şikayet Et
    buda celladına aşık
    Cevapla