Soykan Başar: Kenan Yıldız için Barcelona çok istekli!

U-17 Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Soykan Başar, Bayern Münih U-17 Takımı'nda forma giyen giyen milli futbolcu Kenan Yıldız için Barcelona'nın da çok istekli olduğunu dile getirdi.

Soykan Başar: Kenan Yıldız için Barcelona çok istekli!
Soykan Başar: Kenan Yıldız için Barcelona çok istekli!
GİRİŞ 31.03.2022 10:35 GÜNCELLEME 19.07.2022 12:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

U-17 Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Soykan Başar, açıklamalarda bulundu

Slovenya'yı yıkarak Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Başar, hedeflerinin kupaya uzanmak olduğunu söyledi. Başar, Bayern Münih U-17 Takımı'nda forma giyen giyen ve milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Kenan Yıldız için Barcelona'nın da çok istekli olduğunu duyurdu.

"SOYADI GİBİ YILDIZ OYUNCU"

"Kenan Yıldız soyadı gibi yıldız bir oyuncu. Top becerisi yüksek, fizik kalitesi gayet iyi. Almanya Milli Takımı Kenan'da çok ısrarcı oldu. Ben 2 senedir oyuncunun ailesiyle görüşüyorum.

Babasından söz almıştım. Çift ayaklı bir futbolcu. Matkap gibi delip gidiyor. Adam eksiltme özelliği çok iyi. Son pasları dikkat çekiyor. Topu her aldığında hep dikine oynar. Biraz savunması zayıftı aynı Arda gibi… Ama biz ona topu kazanmak için agresif olması gerektiğini öğrettik.

Barcelona Kenan için çok istekli. Bayern Münih de bırakmak istemiyor. Milli takımımız da yeni bir yıldız kazandı. Mesut Özil gibi Almanya'ya kaptırmadık."

ARDA GÜLER DÜNYANIN HER YERİNDE OYNAR

"Arda Güler ile 4'üncü senemiz. Tüm Türkiye adını duydu, popülerleşti ama milli takıma daha mütevazı bir şekilde geldi.

Dünyanın her kulübünde oynayabilecek bir yeteneğe sahip, hiç tartışılmaz. 17 yaşına rağmen bu sakinlikle ve olgunlukta oynayabilmesi çok önemli."

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 7
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    u-17 Milli Takimimiz Mayis ayinda oynanacak Avrupa sampiyonasina katilma hakki kazandi. Kenan Yildiz izledigim maclarda en fazla göze batan oyuncu olmustu. MÜthis fizigi var ve delici özellige sahip. Arda yi anlatmaya gerek yok zaten ve birde Can Yilmaz Uzun var, oda Nürnberg de oynuyor, altyapi liginde 16 macta 21 golü var. müthis oyuncu. Bu 3 yetenegi takip edin derim.
    Cevapla
  • beni_unutma 2 yıl önce Şikayet Et
    size gercek yaşanmış bir hikaye anlatayim Portekizli Ronaldo 18.19 yaşında Nani velhasıl pirtekizin o dönem yetistirdigi önenli kulüp takimlarında oynayan oyuncuları var, biz o portekiz ûmit milli takimini 4.1 gibi farkli skorla yeniyoruz değil dünya futboluna oyuncu sunmayı kendi futbol takimiza kulüp tarihine kazandıramıyorken, o portekiz ronaldo ve nicelerini avrupaya yolluyor bizden bi cacik olmaz.
    Cevapla
  • adsız sofi 2 yıl önce Şikayet Et
    yani mesut milli takìmda olsaydı m.özil olurmuydu şimdi,tabiyki hayîr.
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam zaten Werder Bremen’de oynuyordu 2010 dünya kupasında bir parladı ondan sonda Real Madrid gibi bir takıma transfer oldu.
    Cevapla
  • cikkuş 2 yıl önce Şikayet Et
    işte son felaketini fb ye gelerek yaşadı zaten Türk futbolunun özeti
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayalım. Özellikle Türkiye de oynayan genç oyuncular 2 sene sonra kayboluyor. Aslında FB ardayı seneye parlayıp Avrupa'ya satsa onun içinde iyi olur
    Cevapla
  • alik 2 yıl önce Şikayet Et
    kenan yıldız fb ye gelsin daha iyi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle