Galatasaray'ın rakibi Barcelona'dan Osasuna'ya gol yağmuru

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi rakibi Barcelona, kendi evinde Osasuna'yı konuk etti. Katalanlar, rakibini 4-0 mağlup etti.

Galatasaray'ın rakibi Barcelona'dan Osasuna'ya gol yağmuru
Galatasaray'ın rakibi Barcelona'dan Osasuna'ya gol yağmuru
GİRİŞ 14.03.2022 00:55 GÜNCELLEME 14.03.2022 01:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Perşembe günü (17 Mart) kendi evinde konuk edeceği Barcelona, sahasında Osasuna'yı konuk etti. Katalanlar, tam kadro çıktığı karşılaşmayı 4-0 kazandı ve 3 puanı cebine koydu.

Torres, 6 dakikada 2 gol attı

Barcelona'nın 22 yaşındaki golcü oyuncusu Ferran Torres, Osasuna ağlarına 6 dakikada 2 gol gönderdi. Genç İspanyol, 14. dakikada penaltı ile Barcelona'yı 1-0 öne geçirdikten 6 dakika sonra 21. dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü attı.

İkinci yarı rakibine atak yaptırmadı

İlk yarıda Ferran Torres'in 2 golü ve Aubameyang'ın 1 golü ile 3-0 önde kapatan Katalanlar, ikinci yarı da rakibine top vermedi. Rakip sahasında oyunu çeviren Barca, 22 yaşındaki Puig ile 75. dakikada skoru 4-0 yaptı.

Skoru aldıktan sonra Galatasaray maçını düşündü

Xavi, 4-0'lık skora ulaştıktan sonra oyuncularının sakatlanmaması için Galatasaray maçına göre değişiklikler yaptı. Takımda forma şansı bulamayan isimlere 75. dakikadan sonra şans veren Xavi, genç oyuncuları oyuna sürerek oyuncularının dinlenmesini sağladı.

UEFA Avrupa Ligi temsilcimiz Galatasaray, 17 Mart Perşembe günü NEF Stadyumunda İspanyol devi Barcelona'yı konuk edecek. Karşılaşma 20.45'de EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

YORUMLAR 4
  • Komando 2 yıl önce Şikayet Et
    Karşısında GS yok ondandır
    Cevapla
  • Gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah eyvah. Olsun 4 de yesen teşekkürler Cimbom’um ölü sezonunda bile Avrupa’da en başarılı Türk takımısın.
    Cevapla
  • Cüneyt 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberde ki detaya dikkat tam kadro çıktığı maçta diyor Gs maçı UEFA kupası olduğu için istemiyorlar Barcelona yedek kadroyla sahaya çıktı 0nlarda GS iyi defans yaptığı için tek kale oynamalarına rağmen gol atamadılar ama İstanbula tam kadro gelirlerse vay cimbomun hâline derim
    Cevapla
  • tarık 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk maçın kadrosuna bakmadın herhalde ter Stegen Sergino Dest Ronald Araujo Jordi Alba Eric Garcia Pedri Ferran Torres Frenkie De Jong Nicolas Gonzalez Memphis Depay Adama Traore bu oyuncular yedek oyuncu mu
    Cevapla